MENÜ

61 yıl sonra gelen zafer

Abone Ol Google News

Luckassen 15. dakikada kırmızı kart gördüğünde, “Maçın kaderi belli oldu. Büyük ihtimalle Göztepe kazanır, üstelik rahat kazanır” diye düşünmüştüm. Birçok futbolsever de öyle düşünmüştür. Göztepe gerçekten hayati bir 3 puan kazandı ama sonuçtan mutlu olan Göztepeli oyuncuların oynadıkları oyundan memnun olduklarını hiç zannetmiyorum. Kırmızı kart Suat Aslanboğa’nın yorumu... Luckassen’in niyeti topla oynamak ve oynuyor ama devamında Ndiaye’nin bileğine basıyor. Bu pozisyonda faul ve kart vermeyecek hakemler tanıyorum. Aslanboğa’nın kararına saygı göstermek gerek.

Haberin Devamı

Top can çekişti

Kırmızı karttan sonra dengeli geçen, “Al gülüm, ver gülüm” paslarıyla dolaşan top 26’da Atınç’ın güzel pasıyla canlandı. Berkan, Halil’e oynadı, Halil’in arka direğe kestiği topu gole çevirmek Ndiaye için zor olmadı: 1-0. Sonra yana pas, geriye pas, 5 metre öne pas, 3 metre geriye pas, 20 metre sağa pas, 15 metre sola pas oyunu izledik. Paslar da baygın paslar. Top ayaktan ayağa dolaşırken can çekişiyordu!

İrfan Can’ın hatası

Haberin Devamı

İkinci devreye Paşa 11, Göztepe 10 kişi gibi başladı. Yusuf’un zayıf şutunda İrfan Can’ın blokaj hatasında top direkten dönerken ev sahibi şanslıydı. Yusuf’un bir sonraki gollük şutunu da İrfan Can yaptığımız övgülere değer şekilde kurtardı. Kasımpaşa oyundan düşerken, Berkan’ın gördüğü kırmızı Göztepe’yi paniğe sürüklese de Göztepe müsabakayı kazanmayı başardı. Yazımın sonunda Aykut Kocaman, Ersun Yanal ve Ünal Karaman’a soruyorum. Taraftarı olsanız çalıştırdığınız takımların maçlarına kaç lira bilet ücreti ödeyerek gidersiniz? Hatta gider misiniz?

YORUM YAZ