""

6 ülkeden 43 genç Erasmus Plus Gençlik değişimi projesi için Yozgat’a geldi « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 01:22

6 ülkeden 43 genç Erasmus Plus Gençlik değişimi projesi için Yozgat’a geldi

Türkiye, Romanya, Macaristan, İspanya,İtalya ve Polonya’dan toplam 43 genç “Thisworld is mycountry” isimli, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi tarafından onaylanan ve Erasmus Plus Gençlik Değişimi Projesi kapsamında Yozgat’a geldi.

6 ülkeden 43 genç Erasmus Plus Gençlik  değişimi projesi için Yozgat’a geldi
Son Güncelleme :

22 Ağustos 2017 - 7:00

Projesi kapsamında Yozgat’ta göçmenler ve sorunları temalı çalışmalar yapılıyor.Zift Organizasyon liderlerinden Proje Koordinatörü Nuri Bilirgen önderliğinde yürütülen projede katılımcı gençler gerçekleştirdikleri faaliyetleri anlattı.
GÖÇMENLERİ ARAŞTIRDILAR
Bilirgen, açıklamasının devamında, “Göçmenlerin ülkelerini terketmesebepleri, problemleri ve günlük hayattaki sonuçları konularında çalışmalar yapmaktadırlar.
Katılımcı gençler göçmenler ve karşılaştıkları sorunlar hakkında araştırmalar, sunumlar, münazara, grup çalışmaları, skeç gösterileri, logo çalışmaları ve kültürel çalışmalarda bulunmaktadırlar. Katılımcı gençler aynı zamanda düzenledikleri kültürel faaliyetler ile birbirlerinin kültürlerini yakından tanıma fırsatı da elde ederek kültür değişimine öncülük etmişlerdir.”dedi.
22 AĞUSTOS’A KADAR DEVAM EDECEK
Bozok Hoşgörü Klübü üyeleri tarafından hazırlanan ve Zift Organizasyon tarafından yönetilen proje, 15 Ağustos 2017 başlarken, 22 Ağustos 2017 tarihine kadar devam edecek.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.