Filiz Özkol 6 Nisan 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

6 Nisan 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Durgunluktan nefret ettiğiniz bir gündesiniz. Olayların sürekli yön değiştirmesinden yanasınız. Her konuda bireyselliğinizi öne çıkardığınız için çoğu kez yanlış anlaşılıyorsunuz. Olaylara yine hakimsiniz.

BOĞA: Bugün çok insancılsınız. Olayları yargılamak yerine, her şeyin temelini araştırmak istiyorsunuz. Derin düşünceler ve güçlü sezgilerle yola çıktığınız için partnerinizi de kolay bir şekilde etkileyeceksiniz.

İKİZLER: Bugün, iletişim konusunda olumlu olayların gündeme gelme olasılığı yüksek. Yapacağınız telefon konuşmaları iş ilişkilerinin güçlenmesini sağlayacak. Harcamalarınızı dengelemek zorundasınız. Kendinize güvenin.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Kafanızda planladığınız küçük seyahatler için gerekli şartlara sahip değilsiniz. Bugün, huzurunuzu bozacak davranışlardan uzak kalmalı, kendinize daha anlayışlı olmalısınız. Araştırmacı tarafınız yine atağa kalkıyor.

ASLAN: Hırslı yönlerinizi ortaya çıkaracak özel durumlar söz konusu. Tanışacağınız kişilerin size olan ilgisinden sıkılabilirsiniz. Yaşamınızla ilgili yeni bir döneme girmiş bulunuyorsunuz. Değişik tepkiler gösteriyorsunuz.

BAŞAK: Yaptığınız her şeyin anlamlı olmasını istiyorsunuz. Ailenizin duygusal desteğini üzerinizde hissettiğinizde çok daha mutlu oluyorsunuz. Mesleki alanda farklı çalışmalara yönelmek istiyorsunuz. Sorunlarınız değişiyor.

TERAZİ: Bulunduğunuz ortamlarda sizden bazı yorumlar isteyebilirler. Fikirleriniz söylerken duygulardan arınmalısınız. Aşk yaşantınızda birçok hissi bir arada yaşayacağınız karmaşık bir gün. Heyecanlarınız ön planda olacak.

AKREP: Algılama yeteneğiniz güçlü. Bugün, kendinizle ilgili keşiflerde bulunacaksınız. Olayları sebep sonuç ilişkisiyle düşünmekten vazgeçmeyin. Düşündüklerinizi gerçekleştirme uğruna borçlanabilirsiniz.

YAY: Hak ettiğiniz ödülü almak için üstün bir performans sergileyeceksiniz. Kendinizi iyi ifade edeceğiniz bir gün. Mantığınıza güvenseniz bile bazı değişik olaylar, tarzınızın dışında bir konuşma gerektirebilir.

OĞLAK: Yakın geçmişinizi düşünmek istemiyorsunuz. Yapacağınız her türlü çalışmayı ileriye dönük planlamalısınız. Yaptığınız her ortalıkta özgür olmaktan yanasınız. Son günlerde emir almaktan hoşlanmıyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA: Kazançlarınız konusunda ısrarcı davranmakla maddi birikiminizi yükseltiyorsunuz. Sizi engelleyecek ortamlardan sıkılıyor ve yeni konulara yöneliyorsunuz. Amacınızın saptırılmasına tahammülünüz yok.

BALIK: Her şeyiyle ilginç bir gün. Maddi konularda kendinize güveniyor ve harcamada sınır tanımıyorsunuz. Planladığınız işler için yüklü bir bütçeye ihtiyacınız var. Çevrenize iyi niyetle yaklaşmanız olumlu sonuç vermiyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder