Hande Kazanova 6 Eylül haftası burçlar
HABERİ PAYLAŞ

6 Eylül haftası burçlar

Koç Burcu: Gündelik işlerinizle haftanıza başlıyorsunuz. Salı günü oluşan yeniayla beraber sağlığınızda yapmak istediklerinizi hareketlendirebilirsiniz. Ameliyat kararı, sağlıklı beslenme, kendinizi düzene alma gibi konuları bu yeniayla beraber çalıştırın. Parasal işlerinizde hızlı ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Hayat amacınıza uygun şartlar karşınıza gelebilir. Bu hafta ortaklaşa giderler ve gelirler alanlarınızda kuşkucu, baskıcı tavırlarınız öne çıkabilir. Kredi, borç, nafaka, miras, banka ödemeleri, stopaj, vergi, prim alanlarınızda zorlanmalara dikkat edin. Yine bu dönem kredi almak istiyorsanız, şartları iyice gözden geçirmelisiniz.

Haberin Devamı

Boğa Burcu: Haftanıza rahat etkilerle başlıyorsunuz sevgili Boğalar. Aşk hayatınız veya çocuğunuzla ilgili önemli kararları Salı günü devreye giren yeniay zamanı yapabilirsiniz. Bu yeniay size çok keyif verecek, hayata umutla, esnek gözlerle bakacaksınız. Bu dönem aşk sizi destekliyor. Size keyif veren işlerin peşinden koşacaksınız. İlişkiler evinize giren Venüs özel hayatınıza güzellikler getirebilir. Yine ortaklı işleriniz varsa aynı koşullar geçerli olacak. Yalnız sevdiğiniz insan veya ortağınız varsa üzerinde baskı kurmaya ve kıskançlık yapmamaya özen gösterin. Onları manipüle etmeye çalıştıkça zorlandığınızı görebilirsiniz.

İkizler Burcu: Haftanıza ailevi konularla başlıyorsunuz. Evinize, aile işlerinize, yerleşime dair konuları Salı günü oluşan yeniay ve sonrası tamamlayabilirsiniz. Aradığınız huzuru evinizde bulacaksınız. Bu dönem kendi özelinize vakit ayırmak size iyi gelecek. Cuma günü itibarıyla, iş, hizmet ve sağlık alanınızda 3 hafta boyunca sağlam adımlar atabilirsiniz. Yalnız Venüs Akrep burcunda rahat etmediğinden, yine iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda umduğunuz yardımları bulamayabilir veya ilişkilerinizden yeteri kadar fayda sağlayamayabilirsiniz. Tatlı ve zengin yiyecek tüketiminiz artacağından, kilo alımına dikkat etmelisiniz.

Yengeç Burcu: Haftanıza iletişiminiz hızlı bir şekilde başlıyorsunuz. Salı günü gerçekleşen yeniay yakın çevre bağlantılarınızı hızlandırırken önemli iş bağlantıları oluşabilir. Hayata geniş gözlerle bakacak, sosyal medyayı en güzel şekilde kullanacaksınız. Bu haftayla beraber Venüs, aşkta, çocuklarınızla bağlantılarınızda veya yaratıcılıkla ilgili konularda ilişkilerinizi düzelterek, güzelleştirecek. Ancak Venüs Akrep burcunda rahat edemediğinden, bu alanda zararlı yönleri ortaya çıkarabilir. İlişkileriniz konusunda yönlendirici ve kıskanç davranışlardan mümkün olduğunca kaçının.

Haberin Devamı

Aslan Burcu: Haftanıza parasal işlerinizle ilgili kararlarınızla başlıyorsunuz. Salı günü oluşan yeniayda maddi konularda verdiğiniz kararları uygulayabilirsiniz. Yatırımlarınız, ödemeleriniz, parasal durumunuzla ilgili önemli kararları bu yeniay ve sonrası 15 gün devreye sokun. Bu yeniayda para kazançlarınız hızlanacak, yeni işlere açık olacaksınız. Cuma günü Venüs Akrep burcuna geçerek ev ve aile alanlarınızda iyi ilişkiler kurmanız için size destek verecek. Yalnız Venüs Akrep burcunda rahat olmadığından tadilat, dekorasyon, tamirat, boya, badana işleriniz varsa bazı aksiliklere hazırlıklı olun. Bu 3 hafta boyunca evinizde misafir ağırlamak, evinizi güzelleştirmek uğraşılarınız artabilir.

Haberin Devamı

Başak Burcu: Bu hafta sizin için önemli haftalardan biri olacak. Salı günü sizin burcunuzda bir yeniay oluşuyor. Önemli kararlar alacaksınız. İlişkinizdeki yaşadığınız sorunlar size yeni kararlar aldırabilir. Hayata esnek, rahat ve farklı gözlerle bakacaksınız. Bu dönem kendi sağlığınız için sporu ve egzersizleri ihmal etmeyin. Cuma günü Venüs Akrep burcuna geçiyor ve sizin yakın çevre alanınızı etkilemeye başlayacak. Bu 3 haftalık dönem içinde yakın çevrenizde ve iletişimle ilgili işlerinizde güzelliklerle karşılaşabilirsiniz yalnız Venüs akrep burcunu pek sevmediğinden, sorunlar ve aksiliklerde yaşamanız mümkün olabilir.

Terazi Burcu: İsteksiz enerjilerle haftanız başlıyor. Bu dönem kendinize ve ruhunuza özen göstermeniz gerekebilir. 15 gün boyunca önemli işler için desteklenmeyeceksiniz. Bu dönemi kötü alışkanlıklarınızdan arınmak için kullanabilirsiniz. Yurtdışı görüşmeleriniz hızlanabilir. Cuma günü para evinize giren Venüs size bu alanlarda kıyak geçmeye başlayacak. Yalnız Venüs Akrep burcunu sevmediğinden, maddi konularda zorlanmaları da beraberinde getirebilir. Malınıza ve paranıza sahip olmaya çalışmayın, paylaşımcı davranışlar sergilemeye başlarsanız, paranızın daha fazla çoğaldığını göreceksiniz.

Akrep Burcu: Bu hafta oluşan yeniay sosyal ortamlarınızı hareketlendirecek. Bu alanlarda önemli adımlar atabilirsiniz. Organizasyonlar, davetler, yeni işler ve çevre değişimleri yapmak için uygun bir zamandasınız. Hayata esnek ve keyifli gözlerle bakacaksınız. Cuma günü Venüs sizin burcunuzda ilerlemeye başlayacak ve sizi kendinizi yenilemek, tazelemek ve göstermek için harekete geçirecek. Bir aydır, fedakârlık yaptığınız ve geri planda durduğunuz konulara bomba gibi bir giriş yapabilirsiniz. Aşk hayatınızda ve özel ilişkilerinizde gizlenen ve açığa çıkmayan taraflar, artık görünür hale gelmeye başlayacak.

Yay Burcu: Haftanıza mesleğiniz, iş alanlarınızdaki düzenlemelerle giriş yapacaksınız. Salı günü gerçekleşen yeniay, kariyer ve iş koşturmalarınızı hızlandırmanız için size göz kırpıyor. İşlerinizde hızlı ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Bu aralar hayata oldukça esnek gözlerle bakacak, kendinizi geliştirmek için kolları sıvayacaksınız. Cuma gününden sonra ilişkilerinizde zorlanmalar, geri çekilmeler, fedakârlıklar görülebilir. Yine bu 3 haftalık dönem içerisinde tutkularınızla hareket edebilir ve gizli saklı işlerin ve ilişkilerin peşinde koşabilirsiniz. Hayatın anlamını keşfetmek, yalnızlığı sevmek yine bu etkiler arasında olacak.

Oğlak Burcu: Haftanıza uzaklardan alacağınız haberlerle başlıyorsunuz. Salı günü oluşan yeniay seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, yabancılarla atılacak adımlar, hukuk, ticaret alanlarınızı hareketlendirecek. Bu dönem öğrenmekten ve hayata esnek bakmaktan mutluluk duyacaksınız. Seyahat planları yapabilir, tatile çıkmak isteyebilirsiniz. Cuma günü itibarıyla sosyal çevrenizden ve arkadaşlıklarınızdan fayda ve yarar görebilirsiniz. Yine de Venüs Akrep burcunda rahat bir yerleşimde olmadığından, ısrarcı ve baskıcı davranırsanız, ilişkilerinizi zorlaştırabilir. Mümkün olduğunca kendi istekleriniz üzerine yoğunlaşmayın ve insanları sıkmamaya gayret edin.

Kova Burcu: Haftanıza parasal işlerinizi organize ederek başlayabilirsiniz. Bir borcun altına girmek önemli olurken, alacaklarınız konusunda harekete geçebilir veya parasal konularda yapacaklarınızı fark edebilirsiniz. Aile hayatınızda keyfinize diyecek olmayacak. Bu dönem kendinizle ilgili çok önemli keşifleriniz olacak ve davranışlarınızı değiştirmek isteyeceksiniz. Cuma günü itibarıyla kendinizi işinizde göstermeyi sevecek ve göz önünde olmaktan mutluluk duyacaksınız. Yine 3 haftalık dönemde üstleriniz veya patronlarınızla ilişkilerinizi güzelleştirebilir, terfi, prim ve zam gibi isteklerinizi çok fazla ısrarcı ve baskıcı olmamak şartıyla dile getirebilirsiniz.

Balık Burcu: Özel hayatınızın hareketlendiği bu dönem önemli kararlar almaya yatkınsınız. Salı günü oluşan Başak burcu yeniayı ilişki adımlarınızı ve kararlarınızı hızlandırabilir. Bu kararları alırken kafanızın netliğinden emin olun. Sevdiğinizden işleriniz için destek alabilir, hayatınızda biri yoksa bu dönemde kalıcı bir ilişkiye merhaba diyebilirsiniz. İlişkilerinizden yana büyük destekleriniz olacak. Cuma günü itibarıyla kendinizi geliştireceğiniz, öğrenmekten mutluluk duyacağınız, farklı kültürlere merak salacağınız bir dönem başlıyor. Az tanıdığınız veya tanımadığınız insanlara karşı daha nazik ve anlayışlı olmanız gereken bir 3 hafta içinde olacaksınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder