Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezlerinin koordinasyonunda 25 Nisan 2018 Çarşamba günü "57. Alay Vefa Yürüyüşü" yapılacaktır.

Gözden kaçırmayın

Milli Eğitim organizasyonuyla ooşkulu Cumhuriyet TiyatrosuMilli Eğitim organizasyonuyla ooşkulu Cumhuriyet Tiyatrosu



Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezlerinin koordinasyonunda 25 Nisan 2018 Çarşamba günü "57. Alay Vefa Yürüyüşü" yapılacaktır. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Çanakkale Savaşlarında kahramanlıklarıyla destanlaşan 57. Alay Piyade Alay'ı Şehitleri başta olmak üzere Çanakkale Şehitlerini anmak, onları yâd etmek için her yıl düzenlenen "57. Alay Vefa Yürüyüşü" bu sene tüm Türkiye'de ve Afyonkarahisar’da Çanakkale ile birlikte aynı gün ve saatte protokol, basın temsilcileri, geçleri ve tüm halkın katılımı ile gerçekleştirilecektir. Halkımızı 25 Nisan 2018 Çarşamba günü Sabah Namazında İmaret Camii’de bekliyoruz

 

Program; İmaret Camii’de Sabah Namazı öncesi Çanakkale ve Şehadet Konulu Vaaz verilip sonrasında Sabah Namazı kılınacaktır. Namazdan sonra Katılımcılara Yarma Çorbası İkram edilecektir. Akabinde Cami Çıkışı Anıt Parka Kortej Halinde Türk Bayraklarıyla Vefa Yürüyüşü gerçekleştirilecek ve Anıtpark’ta Kur’an-ı Kerim Okunması, Sunum ve Dua ile program tamamlanacaktır.

 

TÜM GENÇLER VE HALKIMIZ DAVETLİDİR