Haberler

5 yıllık evliliğini bitiren Uraz Kaygılaroğlu, fenomen Mehtap Algül ile aşk yaşamaya başladı

Güncelleme:

Bir çocuğunun annesi Melis İşiten ile 5 yıllık evliliğini tek celsede bitiren oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medya fenomeni Mehtap Algül ile aşk yaşamaya başladı.

Şimdilerde Sefirin Kızı adlı dizide rol alan başarılı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, 6 ay önce meslektaşı Melis İşiten ile olan 5 yıllık evliliğini sonlandırdı. Rol aldığı diziden dolayı son günlerde çok konuşulan oyuncu yeni bir aşka yelken açtı.

GÖNLÜNÜ FENOMENE KAPTIRDI

Melis İşiten ile iki yaşında bir kızı olduğu için dostça ayrılan Uraz Kaygılaroğlu, son günlerde Sefirin Kızı'ndaki başarısından dolayı adından söz ettiriyor. Oyunculuk performansının yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen yakışıklı oyuncu, gönlünü fenomen Mehtap Algül'e kaptırdı.

5 yıllık evliliğini bitiren Uraz Kaygılaroğlu, fenomen Mehtap Algül ile aşk yaşamaya başladı

KENDİLERİNİ ELE VERDİLER

Arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşen ikili, paylaşımlarıyla kendilerini ele verdi. Ezhel'in 'Shawty bana baksan' şarkısını paylaşan Algül'e Kaygılaroğlu'nun "Shawty benimle misin bu akşam?" karşılığını vermesi gözden kaçmadı. Yeni bir ilişkiye başladıkları konuşulan ikili şimdilik birbirini takip etmiyor.

ESKİ EŞİ VE YENİ AŞKI BİRBİRİNE BENZİYOR

Öte yandan Mehtap Algül ile Uraz Kaygılaroğlu'nun eski eşi Melis İşiten'in benzerliği ise herkesi şaşkına çevirdi. Eski eşiyle sık sık görüşen Kaygılaroğlu, evlilikleri boyunca birlikte çektirdikleri fotoğrafları da Instagram hesabından silmedi.

5 yıllık evliliğini bitiren Uraz Kaygılaroğlu, fenomen Mehtap Algül ile aşk yaşamaya başladıMelis İşiten

5 yıllık evliliğini bitiren Uraz Kaygılaroğlu, fenomen Mehtap Algül ile aşk yaşamaya başladıMehtap Algül

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Uraz Kaygılaroğlu DOST Partisi Melis İşiten Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (44)

Adınızı Yazın:

sosyal medya fenomeni ne ya yeni bir meslek mi boş insanların işi mi

40
0
yanıtYanıtla
...:

Ne benzemesi, harika bir kadından boşandı kendisi. Bence bir eşini daha bulamaz

36
3
yanıtYanıtla
ADSIZ:

MEHTAP MELİSİN YENİ SÜRÜMÜ GİBİ :)

18
2
yanıtYanıtla
ercan:

adam günceleme yapmış üst sürüme geçmiş ne var para var imkan var

13
7
yanıtYanıtla
ŞEREF:

ALLAH ŞAŞIRTMASIN ADAMI AGA TOMBİKKEN VE O HALİ İLE SEVMİŞ BEĞENMİŞ HATUNU BIRAK SEN GİT FENA HEMDE ÇOK FENA HANIM İLE DİYOOZ ALLAH ADAMI ŞAŞIRTMASINNN.

17
0
yanıtYanıtla
diva:

o onunla tombikken evlenmedi ki o zaman da zayıftı. hem nerden biliyorsunuz belki melis urazı bırakmıştır ??

yanıt1
yanıt0
Sakaryalı hatun:

Güzel hatun, çok beğendim. :((((

9
8
yanıtYanıtla
İmdat:

Merhaba hanımefendi

yanıt0
yanıt4
Sakaryalı hatun:

Serdivanlı, benle uğraşma nikimi kullanma!!!

yanıt3
yanıt1
Sakaryalı hatun:

Senden nefret ediyorum,Serdivanlı...Nefrettt...

yanıt2
yanıt4
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title