REKLAMI GEÇ

5 farklı ülkeden 32 genç Erasmus için Denizli’de

5 farklı ülkeden 32 genç Erasmus için Denizli’de

Türkiye, Romanya, Bulgaristan, İspanya, ve Slovakya’dan toplam 32 genç, Erasmus+ Gençlik Değişimi Projesi kapsamında Karahayıt’ta bir araya geldi. Öğrenciler, sağlıklı iletişim alanında grup çalışmaları, sunumlar gerçekleştiriyor, farklı kültürleri tanıma imkanı buluyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Mayıs 2018 Cumartesi, 13:51

Türkiye, Romanya, Bulgaristan, İspanya, ve Slovakya’dan toplam 32 genç “Project Connecting People – Bu Proje İnsanları Bağlar” isimli, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı’na bağlı Türkiye Ulusal Ajansı (www.ua.gov.tr) tarafından desteklenen Erasmus+ Gençlik Değişimi Projesi kapsamında Denizli’de bir araya geldi.

Sosyal İletişim Topluluğu adlı gençlik grubu üyeleri tarafından hazırlanan ve Zift Organizasyon tarafından desteklenen proje, 16 Mayıs 2018’de başladı. Katılımcı gençlerin çalışmaları 22 Mayıs’a kadar devam edecek.

Organizasyon liderlerinden Proje Koordinatörü Ertan Derin önderliğinde yürütülen projede katılımcı gençler gerçekleştirdikleri faaliyetler ile “Sağlıklı İletişim Kurma” üzerine çalışmalar gerçekleştiriyor.

Gençler grup çalışmaları, araştırmalar, sunumlar, münazara, logo çalışmaları ve kültürel çalışmalar yapıyor, aynı zamanda düzenledikleri kültürel faaliyetler ile birbirlerinin kültürlerini yakından tanıma fırsatı da elde ederek, kültür değişimine öncülük ediyorlar.

Proje Koordinatörü Ertan Derin, “Erasmus+programı ve Türkiye Ulusal Ajansı’nın sağladığı destek ile projemize katılan öğrenciler sağlıklı iletişim kurma konusu üzerine çalışmalar yaparken, aynı zamanda birbirlerinin kültürlerini de yakından tanıma ve birbirlerinin dillerini öğrenme şansı yakaladılar. Bu sayede ön yargılarından arınan gençler, farklı ülke ve kültürlere bakış açılarını olumlu yönde geliştirdiler” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı