45 YILLIK MEMUR ALİ NAKKAŞ EMEKLİ OLDU

45 YILLIK MEMUR ALİ NAKKAŞ EMEKLİ OLDU

Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde 45 yıl memur olarak çalışan Ali Nakkaş, emekli oldu.

15 Şubat 2020 - 10:41

Memur Ali Nakkaş’ın emekli olması nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları bir veda yemeği düzenledi.

Sungurlu Öğretmenevinde verilen yemeğe Çorum İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kadir Şahinoğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Neşe Akalın, Yalçın Akkaya ve Milli Eğitim çalışanları katıldı.

Neşeli bir havada geçen veda yemeğinde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün büyük bir aile olduğunu, ifade ederek, “Bu aile de uzun yıllar hizmet eden, görevini en güzel şekilde tamamlayan personelimiz Ali Nakkaş beye bundan sonraki yaşamlarında sağlık, mutluluk ve huzurlu bir yaşam diliyorum” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kadir Şahinoğlu’da, yaklaşık 18 ay Ali Nakkaş ile birlikte çalışma imkanı bulduğunu belirterek, “Milli Eğitim camiasında yıllarca memur olarak başarılı bir şekilde görev yapan Ali Nakkaş arkadaşımız, benim bulunduğum süre içinde dürüstlüğüyle, saygınlığıyla ve işini iyi şekilde yapan bir kişi olarak tanıdım. Bundan sonra ailesiyle, tüm yakınlarıyla ve dostlarıyla en güzel şekilde yaşamına devam etmesini diliyorum. Emeklilik herkese nasip olsun” diye konuştu. Şahinoğlu, kurumca alınan hediye paketini de Nakkaş’a takdim etti.

Eğitim camiasının personeli olmaktan mutlu olduğunu dile getiren Ali Nakkaş, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı’ya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kadir Şahinoğlu’na Şube Müdürleri ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür etti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ONURSAL BAŞKANA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…
ONURSAL BAŞKANA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…
BULDUĞU 800 DOLARI SAHİBİNE TESLİM ETTİ
BULDUĞU 800 DOLARI SAHİBİNE TESLİM ETTİ