45 günde 58 okulu ziyaret etti

45 günde 58 okulu ziyaret etti

Sungurlu Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, göreve başladığı günden bu güne kadar 45 günde ilçe genelindeki 58 okulun tamamını ziyaret etti.

22 Temmuz 2017 - 09:13 - Güncelleme: 22 Temmuz 2017 - 09:25

Sungurlu Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, göreve başladığı günden bu güne kadar 45 günde ilçe genelindeki 58 okulun tamamını ziyaret etti.

5 Haziranda göreve başlayan Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, ilk günden itibaren ilçedeki okulları ziyaret etmeye başladı. Eryiğit, görevde bulunduğu 45 günde ilçe genelindeki 58 okula giderek, inceleme yapıp personelle tanıştı.

İlçede eğitim veren 30 ilkokul, 18 ortaokul, 8 lise ve 2 anaokulunu ziyaret eden Mustafa Eryiğit, ayrıca halk eğitimi merkezi, mesleki eğitim merkezi, öğretmen evi ASO müdürlüğü ve özel eğitim rehabilitasyon merkezi müdürlüklerini de ziyaret ederek inceledi.

Ziyaretlerinde okullarda geniş çaplı incelemede bulunarak eksiklikleri not alan Mustafa Eryiğit, personelinde istek ve sorunlarını dinleyerek çözüm bulmak için gayret gösteriyor.

Göreve geldiği günden itibaren eğitim ve öğretimin aksamaması için aktif bir şekilde çalışan Mustafa Eryiğit’in özverili çalışması ilçe halkı tarafından takdirle karşılanıyor.

Köy okullarını ziyaret etti

Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, okul ziyaretleri kapsamında ilçe merkezine bağlı köy okullarını ziyaret ederek ilçe genelindeki tüm okulları ziyaret etmiş oldu.

Mustafa Eryiğit, ilk gün Arifegazili İlkokulu - Ortaokulu, Demirşeyh İlkokulu –Ortaokulu, Aşağı Fındıklı İlkokulu – Ortaokulu, Alembyeli İlkokulu – Ortaokulunu, ikinci günde Hacı Osman Köyü Ahmet Koz İlkokulu – Ortaokulu, Tuğlu Şehit Ali Alıtkan İlkokulu – Ortaokulu ve Kavşut Şehit Kerem Berksiz İlkokulu – Ortaokulunu ziyaret etti.

Okul binalarının fiziki durumları, eksikleri ve yapılması gerekenlerin tespit edildiği ziyaretlerde okulların başarı durumları ve yapılan sosyal kültürel faaliyetler görüşüldü. 2017 – 2018 eğitim yılında okullarda yapılması planlanan çalışmaların istişare edildiği ziyaretlerde Milli Eğitim Müdürü Eryiğit, TEOG tercih danışmanlığı ile ilgili beklentilerini okul idarecileri ile paylaşarak, köy halkı ile yakın ilişki içinde olmalarını istedi.

Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit,  okul idarecilerinin gayreti ve azmi ile okullarda eğitimde iyi bir çıkış yakalayacaklarını gördüğünü belirterek, gayretli çalışmalarından ötürü okul idarecilerine teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SUNGURLU’DA KIZILAY BUTİK AÇILDI…
SUNGURLU’DA KIZILAY BUTİK AÇILDI…
ONURSAL BAŞKANA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…
ONURSAL BAŞKANA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…