400 milyon TL yatırım

400 milyon TL yatırım

27 Temmuz 2017 Perşembe 19:17
400 milyon  TL yatırım
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya’ya 3 yılda biten ve devam eden projelerle toplam 400 milyon liralık yatırım yapıyor. Yarın Kadınlar Plajı’nı açacak olan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya’daki yatırımları değerlendirerek önemli yatırımları sıraladı. 
 
KADINLAR PLAJI 29 TEMMUZ’DA AÇILIYOR.
İkinci kadınlar plajını Alanya’da yarın saat 18.00’da Aydap’ta açacak olan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “Hanım kardeşlerimizin en güzel şekilde denizden istifadesini sağlayacağız. Böylelikle çok önemli bir hizmeti yerine getirmiş olacağız. Alanya ve Gazipaşa’dan ücretsiz servis koyduk. Giriş ücretsiz, artık benim hanım kardeşlerim denize uzaktan bakmayacak” dedi.
KÖPRÜLÜ KAVŞAK VE ÇEVRE YOLU
Türel, “Alanyamızın her köşesinde artık şantiyelerimiz yükseliyor; hatta artık bazıları bitti bitiyor. İşte köprülü kavşaklarımız bayramda hizmete açtık. Köprülü kavşakların devamında çevre yolunun 14 km’lik 1. etabı Kargıcak’a kadar, ondan sonra da 2. etap 16 km Yeşilöz’e kadar ardı arkasına tamamlanacak. Zaman zaman konuşuluyor eleştiri konusu oluyor, hizmetlerimizi itibarsızlaştırmak, küçültmek isteyenler bu hizmetleri Menderes Türel Başkan yapmıyor, Karayolları yapıyor diyorlar. İyi de Karayolları neden şimdiye kadar yapmadı bu hizmetleri hiç soru soranınız var mı? Hizmetlerin hepsini birlik beraberlik içerisinde yapıyoruz. Projelerini biz hazırlıyoruz. Projelerle Ankara’nın kapısını çalıyoruz” diye konuştu.
ALANYA HALİ TÜRKİYE’NİN EN GÜZELİ OLACAK
Ak Köprü’yü hizmete açarak 12 mahalleyi birleştirdiklerini kaydeden Türel, “Alanya Hal Projemiz çok güzel bir şekilde yükselmeye başladı. Sadece Alanya Hal Projesi’nde Büyükşehir Belediyesi olarak 100 milyon yatırım yapıyoruz. Alanya Toptancı Hali Türkiye’nin en modern, en çağdaş, en güzel toptancı hali olacaktır” dedi.
ALANYA’NIN ÇÖPÜNDEN ELEKTRİK ÜRETİLECEK
Alanya’ya katı atık çevrim tesisi kuracaklarını söyleyen Başkan Türel, “Artık Alanyamız dünya şehri diyoruz; ama bunu iyice hak edecek hale getirmemiz lazım. Alanyamızda eskiden çöpü nereye depolayacağımızı kara kara düşünüyorduk. Şimdi Alanya’da katı atık çevrim tesisi kuruyoruz. Yani çöpten elektrik elde edeceğiz. Artık Alanya’nın çöpü altın oluyor haberiniz olsun. Böylelikle çöpten elektrik elde eden bir şehir haline geleceğiz. Bütün bürokratik süreçler tamamlandı” diye konuştu. 
HASTA YAKINLARINA SOSYAL TESİS
Artık Alanya’da hasta yakınlarının hastane bahçesindeki banklarda gecelemeyeceğini, ağaçların altında uyumayacaklarını söyleyen Türel, devlet hastanesinin yanında hasta yakınlarının en güzel şekilde kalacağı bir konaklama tesisi inşa ediyoruz. Yaklaşık 3 milyon liraya mal olacak tesisin yer teslimini firmaya yaptık ve inşaata başlandı.
600 MİLYONLUK YATIRIM
Alanya’da 400 milyonu Büyükşehir Belediyesi, 200 milyonu Karayolları olmak üzere toplam 600 milyon liranın üzerinde bir yatırım kazandırdıklarını açıklayan Türel, “Bitirdiğimiz ve başlattığımız projelerle bu bütçe Alanyamıza helal olsun. Alanyamız her şeyin en güzeline layıktır” dedi. 
Son Güncelleme: 27.07.2017 19:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81