Yalova Merkez Elmalık Köyü İlkokulu (Elmalık Salim Delen İlk ve Orta Okulu) 1976 – 1977 mezunları aradan geçen 40 yıllık süreden sonra, Elmalık Köyü Çeltur Alabalık Tesislerinde bir araya gelerek hasret giderdiler.
40 yıl önce aynı sınıfta ki sıralarda okuyan arkadaşlar, Orhangazi Gençlik ve Spor Eğitim Derneği, (OGESED) yönetim kurulu üyesi ve Okçuluk şube sorumlusu 1. Kademe Antrenör’ü Şaban Ok’un organize ettiği kahvaltıda bir araya geldiler. 1976 – 1977 mezunları birbirlerine sarılarak hasret giderdiler. Duygulu anların yaşandığı buluşmaya sınıf öğretmeni Ekrem Tunç da iştirak etti. Şaban Ok, arkadaşlarına hitaben yaptığı konuşmasında; “26 kişi mezun olduğumuz sınıf arkadaşlarımızdan 15’i burada bulunuyor, diğer arkadaşlarımız çeşitli sebeplerle katılamadılar. Bir araya gelerek hasret giderelim istedim davetime icabet ederek geldiniz, hepinize çok teşekkür ediyorum. Aramızdan çok erken yaşta ayrılan ve ebedi aleme göç eden sınıf arkadaşımıza Allah(cc)’tan rahmet diliyorum.
Başta efsane öğretmenimiz merhum Salim Delen öğretmenimiz olmak üzere, Merhum Kasım Kurt Öğretmenimize ve ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimize Allah(cc)’tan rahmetler diliyorum. Bizi kırmayarak davetimize icabet etmek nezaketinde bulunan değerli Öğretmenimiz Ekrem Tunç hocama da çok teşekkür ediyorum” dedi.
Elmalık Köyü’nde ikamet eden, Emekli Öğretmen Ekrem Tunç ise yaptığı konuşmasında; “Sizleri eş ve çocuklarınızla bir arada görmek beni çok mutlu etti, ben her zaman sizlerle gurur duydum. Her biriniz ayrı ayrı iş güç sahibi olmuş, çoluk çocuğa karışmışsınız, ayrıca bundan da gurur duydum. Bir öğretmenin öğrencilerinden beklediği tek şey hayatta başarılı olmalarıdır. Görüyorum ki hepiniz hayatınızda çeşitli işler yapmış ve başarılı olmuşsunuz. Hepinizi başarılarınızdan dolayı tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve başarı dolu nice gelecek yıllar diliyorum” şeklinde konuştu.
Yalova Milletvekili Muharrem ince de katıldı
Etkinliğin ilerleyen dakikalarında, Vekil İnce de katılarak, kendisinin de mezunu olduğu okulun öğrencileri olan arkadaşlarının mutluluklarına ortak oldu. Vekil İnce," Güzel düşünülmüş bir etkinlik, bu örnek alınmalı, sizleri tebrik ediyorum" dedi

 

 

Editör: TE Bilişim