40 polisle uyuşturucu operasyonu

40 Polis, 2 Uzman Jandarma ve bir arama köpeğiyle Küpçüler Mahallesi'ne ve Yeni Mahalle'ye uyuşturucu operasyonu yapıldı.

Alınan bilgilere göre Sakarya Emniyeti Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü gelen ihbarlarda uyuşturucu madde ticareti yaptıkları yönünde kapsamlı bilgi alınan A.G, E.G, Ş.Ş, E.A ve B.D ile ilgili 3 ay süren bir çalışma yapıldı ve şahıslar tutuklandı.

Şahısların uyuşturucu madde ticareti yaptığının delillendirilmesi aşamasında 14 şahsa uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçundan, 2 şahsa uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan işlem yapıldı.

22.03.2017 günü alınan arama kararına göre aynı gün sabah saatlerinde 40 polis, 2 uzman jandarma ve jandarma idaresinde bulunan arama köpeği ile şahısların Erenler'e bağlı Küpçüler Mahallesi ve Yeni Mahalle de bulunan ikametlerinde arama yapıldı. Yapılan aramalarda; 34.38 gram esrar maddesi, 20.32 gram bonzai uyuşturucu maddesi, 1 ruhsatsız tabanca, 2 pompalı tüfek ele geçirildi. Şahıslar sevk edildikleri adli makamlar tarafından tutuklanarak ceza evine teslim edildi.


7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]