Beşiktaş, Kevin N'Koudou'yu 4 yıllığına kadrosuna kattı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Kevin N'Koudou'yu 4 yıllığına kadrosuna kattı

Beşiktaş, Tottenham forması giyen kanat oyuncusu Kevin N'Koudou'yu 4 yıllığına kadrosuna kattı. Beşiktaş Futbol Direktörü Ali Naibi, "N'Koudou, PSG altyapısında yetişmiş, genç yaşta Marsilya'da gösterdiği performansla Tottenham'a transfer olmuş çok özel yeteneklere sahip bir oyuncu." dedi.

21.08.2019 19:10  Güncelleme: 19:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siyah beyazlı ekip, N'Koudou transferinde mutlu sona ulaştı. Beşiktaş yönetimi, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham'da forma giyen Kevin N'Koudou ile 4 yıllığına anlaşmaya vardı. Oyuncunun bu gece İstanbul'a gelmesi ve yarın sağlık kontrollerinden geçtikten sonra resmi imzayı atması bekleniyor.

"ÇOK ÖZEL YETENEKLERE SAHİP"

Transferi bitirip İstanbul'a dönen Beşiktaş Futbol Direktörü Ali Naibi, "N'Koudou yarın sağlık kontrollerinden başarıyla geçtiği takdirde kulübümüzle 4 yıllık sözleşme imzalayacak. N'Koudou, PSG altyapısında yetişmiş, genç yaşta Marsilya'da gösterdiği performansla Tottenham'a transfer olmuş çok özel yeteneklere sahip bir oyuncu." dedi.

Beşiktaş, Kevin N\'Koudou\'yu 4 yıllığına kadrosuna kattı
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Beşiktaş, Kevin N'Koudou'yu 4 yıllığına kadrosuna kattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Volkan: Hey Beşiktaş sen Fenerbahçeli Kameni den haberin var mı?bro: 2 5 Yanıtla
  • kartal: Fiko sonun geliyor..hangi hizmet bu topçuyla 4 yıllık sözleşme imzalıyor ve 5milyon euro veriyorsun. herif 2 senede 4-6 maç yapmış. abdullah ile birlikte gidersin fiko.. aklını başına topla .klubü yönetirsin ama taraftarı asla... abdullah avcıya 3-4 maç veriyorum.başakşehir gibi pas yapayım,rakibi uyutayım 1-0 olsun bizim olsun zinniyeti beşiktaşta yok. 0 0 Yanıtla

Advertisement