4. SAMSUN GIDA FUARI AÇILIYOR

SAMSUN HABER Haber Girişi : 15 Kasım 2019 18:46
4. SAMSUN GIDA FUARI AÇILIYOR
4. Samsun Gıda, İçecek Ürünleri, Gıda İşleme Teknolojileri, Paketleme ve Lojistik Fuarı açılıyor.
4. SAMSUN GIDA FUARI AÇILIYOR


4. Samsun Gıda, İçecek Ürünleri, Gıda İşleme Teknolojileri, Paketleme ve Lojistik Fuarı açılıyor. 


4. Samsun Gıda, İçecek Ürünleri, Gıda İşleme Teknolojileri, Paketleme ve Lojistik Fuarı 21-24  Kasım Günleri arasında açık kalacak.


Çok sayıda firmanın yer alacağı fuarda gıda alanında üretim yapan sektörler üretimlerini sergileme imkanı bulacak. 


Gıda sektörünün nabzı Samsun Gıda Fuarında atacak! Samsun 4. Gıda Fuarı 2019, 21-24 Kasım 2019 tarihleri arasında TÜYAP Samsun Kongre Merkezi’nde!
Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı, T.C. Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası, KOSGEB, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Samsun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Türkiye Gıda İşverenleri Sendikası (TÜGİS), Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED), Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED), Karadeniz Perakendeciler Derneği (KARADENİZ PERDER), Karadeniz Turistik İşletmecileri Derneği (KATİD), Karadeniz Aşçılar ve Turizm Birliği (KATBİR)’nin destekleri ve işbirlikleri ile hazırlanan SAMSUN GIDA 2019 4.Gıda, İçecek Ürünleri, Gıda İşleme Teknolojileri, Paketleme ve Lojistiği Fuarı, 21 – 24 Kasım 2019 tarihlerinde TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.