Filiz Özkol 4 Mart 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

4 Mart 2021 günün burç yorumları

KOÇ: İş yaşamınız canlanıyor. Hırslı ve performansı yüksek bir gün sizi bekliyor. Çevrenizle iş birliği içinde çalışırken gücünüzü karşı tarafa hissettireceksiniz. Özgürlükçü ruhunuz her ortamda kendisini gösteriyor.

BOĞA: Öfkeli davranışlar sergileyebilirsiniz. Bilinçaltınız çok yoğun. Birlikte çalıştığınız kişilerle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Yoğun bir iş temposu sizi bekliyor. Detaycı yönünüz ortaya çıkıyor.

İKİZLER: İç sıkıntılarınızı yenmek için çaba sarf edeceksiniz. Bugün yoğun enerjinizi doğru alanlarda kullanmalısınız. Detaylar ve incelikler söz konusu. Güven duygusunun önemli olduğu alanlarda çalışmak isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Kazançlarınızla ilgili yeni durumlar söz konusu. Atılımları yapmak için donanıma sahipsiniz. Karamsarlıktan nihayet kurtuluyorsunuz. Yolculuklar gündeme gelebilir. Başarılı çalışmalar içinde olacaksınız.

ASLAN: İnatçı davranışlar içindesiniz. Hedefleriniz doğrultusunda yaşayacaksınız. Kendinize güveniyorsunuz. Beklediğiniz kazançları organizasyon çalışmalarından sağlayacaksınız.

BAŞAK: Ani fikir değişimlerine hazır olun. Başarılı ve performansınızın yüksek olduğu bir gün. İletişim konusunda epey hızlı davranarak gücünüzü daha iyi sergileyebileceksiniz. İş potansiyeliniz daha da artıyor.

TERAZİ: Planlı, programlı davranmayı tercih ediyorsunuz. Güveni karşınızdakinden görmek istiyorsunuz. Ortaklıklar konusunda iyimser yaklaşımlarınız ve yardıma hazır duygularınıza dikkatleri çekeceksiniz.

AKREP: Derinden gitmeyi yeğliyorsunuz. Ayrıntılar önem kazanıyor. İş birliği yapacağınız kişileri akıllıca seçerek kişisel başarınızı perçinleyecek kişileri tercih ediyorsunuz. Yeni yatırımlar gündemde.

YAY: Gerekli bağlantıları kurmakta epey başarılı olacağınız bir gün. Hırslarınız konusunda ısrarcı bir tutum izleyecek ve amaçlarınıza ulaşacaksınız. Yeni kişilere ve yeni olaylara kendilerini hazır hissediyorsunuz.

OĞLAK: Aceleci tavırlarınızla dikkat çekeceğiniz bir gün. İdeallerinizden ve düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Uzun süredir planladığınız işleri yaşama geçirmek için gerekli performansa sahipsiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Detayların öne çıkacağı bir gün. Düşünce alışverişi içinde olacağınız kişilerin detaycı tarafına önem veriyor, planlı olmaları gerektiğine inanıyorsunuz. Disiplin duygunuzu ön plana çıkaracak fırsatlar söz konusu.

BALIK: Maddi hırslar ve girişimci ruhunuz öne çıkacak. Bilinçli davranışlar içinde yeni iş denemelerine girebilirsiniz. Bazılarınız farklı bir yarışın içinde olacak ve rekabet duygusu ile hareket edeceksiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder