4 Karatecimiz Balkan Şampiyonasında

29 Mayıs’ta Bosna’da gerçekleşecek olan Balkan Şampiyonasında Hendekli 4 karateci Ülkemizi temsil edecekler.

4 Karatecimiz Balkan Şampiyonasında


Hendek Belediyesi Karate Kulübünden, Elif Şimal Ekizoğlu, Sefa Onur Er, Yusuf Eren Temizel ve Selim Tekden 29 Mayıs tarihinde Bosna Hersek’te yapılacak olan Balkan Şampiyonası’nda ay yıldızlı forma giyerek madalya için mücadele edecekler.
Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu sporcular ve Aileleri ile birlikte sahurda bir araya gelerek şampiyonada başarılar diledi.

Kulüp olarak başarılarla dolu bir yıl geçirdiklerini vurgulayan Antrenör Nurkan Kayacık, 4 sporcumuzu milli takıma göndermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kulübümüzde bu seviyeye erişecek başka çocuklarımız da var. Zamanı geldiğinde onları da milli takımda göreceğiz dedi.
Sizlerle gurur duyuyorum

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, sporcular ile gurur duyduklarını belirterek, Hendek’imizin aldığı her başarı bizleri mutlu ediyor. Sporcularımız, Balkan Şampiyonası’nda ülkemizi milli forma ile temsil edecek. Önümüzdeki hedefimiz takımımızdaki milli sporcu sayısını artırmak. İnşallah alınacak olan şampiyonluklarla Bayrağımızı dalgalandırıp, İstiklal Marşımızı söyleterek göğsümüzü kabartacaksınız. Hepinize başarılar diliyorum dedi.


Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2019, 09:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184