'Zabıtamızın yanındayız'

'Zabıtamızın yanındayız'

07 Ağustos 2017 Pazartesi 20:16
'Zabıtamızın yanındayız'
Alanya'daki oda başkanları Alanya Belediye Zabıta personelinin geçtiğimiz hafta görev başındayken bıçaklanmasından dolayı, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundular. 
 
Alanya’da bulunan oda başkanları Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Zabıtadan sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula ve Zabıta Müdürü Hasan Akın’ın da hazır bulunduğu ziyarete Alanya’da bulunan tüm oda başkanları katıldı. Görevleri sırasında saldırıya uğrayan zabıtalara ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e geçmiş olsun dileklerini ileten oda başkanları, Alanya Belediyesi’nin yanında olduklarını belirterek saldırıyı kınadılar.
“ESNAFLARIMIZA 24 SAAT HİZMET VEREN ALANYA BELEDİYESİ’NİN YANINDAYIZ”
Ziyaretin ardından tüm oda başkanları adına bir açıklama yapan Alanya Metal İşleri Odası Başkanı Kerim Taş; “Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde zabıta arkadaşlarımızdan birisi görevi başındayken yaralama olayı oldu. Biz burada 10 tane oda başkanıyız. Belediyemiz ve zabıta arkadaşlarımızın her zaman olduğu gibi bugün de yanındayız. Bu sebeple oda başkanı arkadaşlarımızla başkanımızı ziyarete geldik. Alanya’da bize kayıtlı 16 bin esnafımız var. Bu 16 bin esnafa hizmet eden Alanya Belediye Başkanımız başta olmak üzere tüm belediye çalışanlarımıza destek vermek için bugün buradayız. Başkanımızın ve fedakarca görevlerini yapan zabıta personelinin yanındayız.” dedi.
 
Son Güncelleme: 07.08.2017 21:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81