'Ülkücü gönülleri birleştireceğiz'

Resmen MHP Alanya İlçe Başkanlığı görevine başlayan Mustafa Türkdoğan, parti binası önünde yaptığı konuşmasında, "Bugünden sonra yapacağımız çalışmalar ile Alanya'da Ülkücü gönülleri birleştireceğiz.

'Ülkücü gönülleri birleştireceğiz'

Resmen MHP Alanya İlçe Başkanlığı görevine başlayan Mustafa Türkdoğan, parti binası önünde yaptığı konuşmasında, "Bugünden sonra yapacağımız çalışmalar ile Alanya'da Ülkücü gönülleri birleştireceğiz.

23 Ağustos 2016 Salı 00:37
'Ülkücü gönülleri birleştireceğiz'
Resmen MHP Alanya İlçe Başkanlığı görevine başlayan Mustafa Türkdoğan, parti binası önünde yaptığı konuşmasında, "Bugünden sonra yapacağımız çalışmalar ile Alanya'da Ülkücü gönülleri birleştireceğiz. İlçe Teşkilatımızın değerli yöneticileri ile birlikte gönül seferberliği başlatıp aramıza nifak tohumları ekenlere inat herkesi kucaklayacağız. Gönül seferberliğimizi bugün buradan başlattığımızı ilan ediyorum" dedi. 
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından "Alanya İlçe Başkanı" olarak atanan Mustafa Türkdoğan, görevine dün resmen başladı. Saat 15.00'de Cuma Pazarı içerisindeki parti binası önünde yapılan törene; Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, Antalya eski milletvekili Hüseyin Yıldız, Eski Belediye Başkan Adayı Osman Doğan, Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Vekili ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mehmet Ali Dim, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Çınar, Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit, Esnaf Odası Başkanı Nuri Demir, Alanya Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tuna ile Celal Taşkın ile çok sayıda partili katıldı.
 
'KAPIMIZI AÇIK TUTACAĞIZ'
Konuşmasına bir şiirle başlayan MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, "Partimizin aldığı kararla MHP İlçe Başkanı olarak göreve başlamış bulunuyorum. Allah'ın izniyle bu görevi layıkıyla yerine getireceğiz, bizimle yol yürüyenleri mahcup etmeyeceğiz" dedi. Türkiye'nin 15 Temmuz'da Türk milletinin ve MHP lideri Bahçeli'nin dirayeti ile büyük bir felaketin eşiğinden döndüğünü söyleyen Türkdoğan, "Tarih bir kez daha Sayın Bahçeli'yi haklı çıkardı. Bizlerin terör meselesinin çözümüne katkı olarak AKP'den beklentimiz, terörün bitirilmesi için her türlü adımın atılmasıdır. 1 Kasım'dan beri MHP içinde yaşanan çekişmelerin ardından 15 Temmuz sonrası MHP ile ilgilenmeyenler, bir anda MHP'li oluverdi. Sanki Türkiye'nin en önemli meselesi Sayın Bahçeli'nin değişmesiydi. Biz bundan sonra MHP daha iyi bir yerde olsun, Alanya'da hep iktidarda kalsın diye öneri sunan, eksiklerimizi söyleyenlere kapımızı açık tutacağız" dedi. 
 
'GÖNÜL SEFERBERLİĞİ BAŞLATIYORUZ'
Sözlerine devam eden Türkdoğan şunları söyledi: "MHP'nin eksiklerini gören her dava arkadaşımıza kapımız sonuna kadar açık, gereğini yapmak ise boynumuzun borcudur. Bizim dışarıya bırakılacak, terk edilecek bir tane dahi ülküdaşımız yoktur. Bizim için Türk milletinin her ferdi Milliyetçi Hareket tarafından kazanılması gereken birer asli unsurdur. Bugünden sonra da yapacağımız çalışmalar ile Alanya'da Ülkücü gönülleri birleştireceğiz. İlçe Teşkilatımızın değerli yöneticileri ile birlikte gönül seferberliği başlatıp aramıza nifak tohumları ekenlere inat herkesi kucaklayacağız. Gönül seferberliğimizi bugün buradan başlattığımızı ilan ediyorum" diye konuştu. 
 
'TÜRKDOĞAN GENÇLERİ YETİŞTİRDİ'
Türkdoğan'ın ardından konuşan İl Başkanı Mustafa Aksoy, "Sayın Türkdoğan, benim 20 yıllık dava arkadaşımdır. Bugün Alanyalılar, Türkdoğan'ın geleceğin Türk dünyasını kucaklayacak gençlerin yetişmesinde katkısını iyi bilirler. Antalya'da 8 ilçede görev değişikliği yaptık, MHP Genel Merkezi ile uyum içinde çalışacak kişileri göreve getirdik. Hiç kimsenin sosyal medyada, kahve köşelerinde sıkıntısını ifade etmesine gerek yok. Mesela bu değişime, Alanya Otogarı'ndan otobüsle Ankara'ya yola çıkıyorsunuz, içindeki yolcular aynı, sadece kaptan değişikliği yapıldı diye bakabilirsiniz. Alanya'da o kaptan Mustafa Türkdoğan'dır. Benim vicdanım rahat. Bundan sonra birlik, beraberlik ve dayanışma içinde mücadeleye devam edeceğiz" dedi.
 
İŞTE TÜRKDOĞAN'IN YÖNETİMİ
Yapılan konuşmaların ardından Aksoy ve partililerle MHP İlçe Teşkilatı bürosuna çıkan Türkdoğan, partililerin ve gazetecilerin tüm ısrarına rağmen ilçe başkanlığı koltuğuna oturarak poz vermedi. Türkdoğan'ın yönetimi şu isimlerden oluştu: "Mustafa Sünbül, Öcal Burakçın, Hasan Barcın, Kemal Demir, Erol Kaya, İsa Akar, Erdal Bulanık, Ayşe Taşdemir, Serpil Bayır, Ayşe Hande Çelik, Zeynep Akay, Mehmet Sucu, Cumali Öğüç, Yavuz Karataş, Harun Yalçın, Tuncay Sarmaz, Kerim Boz, Hüseyin Doğan, Mehmet Cengiz Güçlü, Selçuk Cebeci, Kerim Ünlü, Ahmet Kök, Ahmet Özkan, Lami Saraç, Nurettin Çetin, Önder Çekiç, Hüsnü Sert, Kamil Çiçek, Ali Üzüm, Semih Akşitoğlu, Tayyar Üstün, Hasan Cantürk, İlyas Bağışlar, Mehmet Çınar, Mehmet Yiğit, Halil Yıldız, Hilmi Barcın, Metin Küçük." - Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 23.08.2016 00:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81