'Süper' paket

Aytemiz Alanyaspor'un tarihinde ilk kez mücadele ettiği Süper Lig'de bu sezon sahasında oynayacağı karşılaşmalar için tur şirketleri 3-4 gecelik paket turlar hazırladı.

'Süper' paket

Aytemiz Alanyaspor'un tarihinde ilk kez mücadele ettiği Süper Lig'de bu sezon sahasında oynayacağı karşılaşmalar için tur şirketleri 3-4 gecelik paket turlar hazırladı.

05 Eylül 2016 Pazartesi 00:15
'Süper' paket
Aytemiz Alanyaspor'un tarihinde ilk kez mücadele ettiği Süper Lig'de bu sezon sahasında oynayacağı karşılaşmalar için tur şirketleri 3-4 gecelik paket turlar hazırladı. İlk organizasyon ligin 4'üncü haftasında oynanacak Trabzonspor maçı öncesi gerçekleşecek. Konuk taraftarlar aileleriyle birlikte Alanya'daki otellerde herşey dahil olarak konaklayacak ve maçlarını izleme fırsatı bulacak. 
 
PAKET MİNİ KATKISI DEV 
Alanya'da faliyet gösteren acentalar ve tur şirketleri Süper Lig'in nimetlerinden faydalanmaya başladı. Halley Tur sahibi Sadık Uçar, "Sahamızda oynayacağımız Trabzon maçı öncesi konuk takım taraftarlarını aileleriyle birlikte Alanya'ya gelerek hem tatil yapıp, hemde meç izlemelerini teşvik etmek için 3-4 gecelik konaklama ve maç organizasyonunu kapsayan paketleri sosyal medyadan duyurusunu yaptık. 3, 4 ve 5 yıldızlı otellerde, 3 gece 4 gündüz ve 4 gece 5 gündüz Herşey Dahil paketlerimiz için 249 ile 599 TL fiyat aralıklarıyla rezervasyonlarımızı almaya başladık. Bunun kış turizmine de katkısı olacağını düşünüyoruz" şeklinde konuştu."
 
"ALANYA HALKI VE İŞADAMLARI FARKINA VARAMALI"
Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ise Aytemiz Alanyaspor'un Süper Lig'de yer almasının 7'den 70'e faydalı olacağını ancak herkesin kombine alarak takıma destek vermesi gerektiğini belirtti. Çavuşoğlu, "Biz yönetim olarak gerekin yaptık ve bırakın elimizi gövdemizi taşın altına soktuk. Bakın şimdiden Alanya ticaret hayatına katkıları ortaya çıkmaya başladı. Tanıtım açısından da büyük katkı sağlayacak. Kış turizmi canlanacak, esnafımıza adeta can simidi olacak. Alanya'ya gelecek konuk takım taraftarlarının ilçe ekonomisine katkısını kimse küçümsemesin. Alanya halkı ve yetkilileri bunu fark etsin ve kendi takımına destek versinler. Herkesin mutlaka bir kombine alması gerekir" şeklinde konuştu.
 
"ÇOK OLUMLU KATKILARI OLACAK"
ALTİD Başkanı Burhan Sili ise, Süper Lig karşılaşmalarının mutlaka kış turizmine olumlu anlamda katkısı olacağına inandıklarını kaydederek şöyle konuştu, "Hem spor turizmi, hem de sporun turizme katkısı anlamında Aytemiz Alanyaspor bölgemiz için çok önemli. Büyük takımlarla oynanacak maçlar ve final niteliğindeki karşılaşmalar dışında da Süper Lig karşılaşmaları kış turizmine olumlu anlamda katkısı olacaktır. Ümit ediyoruz ki Alanyaspor Süper Lig'de kalıcı olma başarısını gösterir. Bu anlamda bu katkı artarak ve katlanarak Alanya turizmine de olumlu etkisini sürdürür."
 
Son Güncelleme: 05.09.2016 00:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81