hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    'Hayatımda neden prens olmasın?' deyince kurşun yağdırdı

    Hayatımda neden prens olmasın deyince kurşun yağdırdı
    expand
    KAYNAK DHA

    Antalya'da boşanma aşamasında olduğu eşinin, "Senin hayatında prensesler var. Benimkinde neden prens olmasın?" sözüne sinirlenen C.G., eşinin misafir olarak kaldığı eve 6 kez ateş etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Olay, saat 15.30 sıralarında Kepez ilçesine bağlı Yeşiltepe Mahallesi'nde 4 katlı apartmanın birinci katında meydana geldi. Boşanma aşamasında olan E.G., bir süre önce eşi C.G.'yi terk ederek, İzmir'den Antalya'daki akrabalarının yanına yerleşti. E.G., kendisine telefonla ulaşan eşi C.G.'ye artık bir araya gelmek istemediğini söyledi. Eşinin kendisini başka kadınlarla aldattığını söyleyen E.G., "Senin hayatında prensesler var. Benimkinde neden prens olmasın?" dedi. Bu söz üzerine sinirlenen C.G., İzmir'den Antalya'ya geldi ve eşinin misafir olarak kaldığı eve tabancayla 6 kez ateş etti. Şans eseri ölen ya da yaralananın olmadığı olay sonrası C.G. kayıplara karıştı.

    Bölgeye sevk edilen polis ekipleri, 3 çocuk annesi E.G.'nin ifadesine başvurdu. Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, yaklaşık 1 saat sonra C.G.'yi restoranda yemek yerken yakaladı. Sağlık kontrolünden geçirilen C.G., emniyet müdürlüğüne götürüldü.



    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow