hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    53 yıl hapisle aranan firari inşaatta yakalandı

    53 yıl hapisle aranan firari inşaatta yakalandı
    expand
    KAYNAK DHA

    53 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan ve aynı zamanda cezaevi firarisi olan 25 yaşındaki Mustafa K., bir inşaatta çalışırken yakalandı. Rahatlığıyla dikkat çeken Mustafa K. arkadaşlarına "Dönüşüm muhteşem olacak" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kocaeli'nin Kandıra ilçesindeki açık cezaevinden 2015 yılında firar eden ve başka bir suçtan da 53 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Mustafa K.'nin yakalanması için Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Büro Amirliği ekipleri özel bir ekip kurdu.

    'Dolandırıcılık' ve 'Bilişim sistemlerini kullanmak suretiyle dolandırıcılık' gibi suçların da yer aldığı 51 dosyadan da araması bulunan Mustafa K.'nin merkez Onikişubat İlçesi Necip Fazıl Mahallesi'nde bir inşaatta çalıştığı bilgisini alan ekipler, operasyon düzenledi.

    Ekipler, Mustafa K.'yi inşaatta mantolama çalışması yaparken yakalayarak gözaltına aldı. Hastaneye götürülerek sağlık kontrolünden geçirilen Mustafa K., kendisini görüntüleyen gazetecilere gülümserken, dışarıda bekleyen arkadaşlarına "Dönüşüm muhteşem olacak" dedi. Arkadaşlarının 'Bizi görüş listesine yazdır' isteği için de "Tamam tamam" diyen Mustafa K., Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.



    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow