reklam
reklam
DOLAR 32,5116 % 0.07
EURO 34,8751 % -0.29
STERLIN 40,7167 % -0.21
FRANG 35,6370 % 0.05
ALTIN 2.448,95 % 0,52
BITCOIN 64.312,41 0.823

'Dikkat Aile Var' Adlı Tiyatro Oyunu, Seyircisiyle Buluştu

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
'Dikkat Aile Var' Adlı Tiyatro Oyunu, Seyircisiyle Buluştu
reklam

'Dikkat Aile Var' Adlı Tiyatro Oyunu, Seyircisiyle Buluştu

Büyükkarıştıran Belediyesi Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında, 'Dikkat Aile Var' adlı tiyatro oyunu önceki gün Büyükkarıştıranlı seyircisiyle buluştu.

Büyükkarıştıran Belediyesi, her hafta çeşitli kültür sanat etkinliklerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Vatandaşlar önceki gün sergilenen 'Dikkat Aile Var' adlı tiyatro oyununun da kahkahalara boğuldular. Çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinlikte, renkli görüntüler ortaya çıktı.

Büyükkarıştıran Belediye Yetkilileri, konuya ilişkin açıklamalarında: “Tiyatro Balans 'Dikkat Aile Var' adlı tiyatro oyunu 18 Mart 2018 tarihinde gerçekleştirilmiştir.”dedi

Yetkililer, açıklamalarının devamında: “Kültürün en önemli yanı, her zaman gelişerek kendini devam ettirebilmesidir. Bu temel gerçekler den yola çıkarak kültürün oluşu kriterlerine baktığımızda, onu taşıyan ve kültürün yaratıcı gücüne sahip olan tek varlık insanlardır. Bu nedenle, kültürün oluşumunun temel ilkeleri doğrultusunda hep birlikte hareket etmek zorundayız. Bu zorunluluğu bilmek, ben insanım diyenlerin boynunun borcudur.Bizde beldemizde halkımızı böyle etkinliklerde bir araya getirmeye özen gösteriyoruz.Katılım gösteren herkese teşekkür ediyor.Oyuncu arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz.”dediler.

 

Haber/Kaynak: Sınırkent