'Birbirimize düşmeyelim'

Alanya Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Ercan Uğur, Ülkücü hareketin içerisinde bulunduğu durumla ilgili konuştu.

'Birbirimize düşmeyelim'

Alanya Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Ercan Uğur, Ülkücü hareketin içerisinde bulunduğu durumla ilgili konuştu.

25 Haziran 2016 Cumartesi 00:29
'Birbirimize düşmeyelim'
Alanya Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Ercan Uğur, Ülkücü hareketin içerisinde bulunduğu durumla ilgili konuştu. Uğur, "Hayatımın her safhasın ’da içerisinde olmaktan ve sancağını taşımaktan onur duyduğum, Milliyetçi Ülkücü Hareket’in 7’sin den 70’ine her birisi bir birinden değerli çok kıymetli dava arkadaşlarım, Ülküdaşlarım… Son dönemler de hem Partimizin, hem de güzel ülkemiz Türkiye’mizin içerisinde bulunduğu durumlar sizlerin de gözlemleri altındadır.  Milliyetçi Ülkücü Hareketin köklü ve şanlı mazisi ’ne bakıldığında Ülkücü’ler memleket ne zaman zora düşerse kendi hayatlarını gerekirse feda ederek üzerine düşen vazifeyi fazlasıyla yerine getirmiştir. 1944’te Türkçülük Turancılık Hareketiyle başlayan kutlu yürüyüş, 69 da daha güçlü bir şekilde teşkilatlanıp memleketin her yanında boy göstermeye başlamıştır. Başbuğumuz Davamızı bir fikir ve ideoloji hareketi olarak tanımladığı kadar aynı zaman da aksiyoner bir hareket olduğunu vurgulamış, Ülkücü Hareket’in her yerde olmasını istemiştir. O zamanlardan bu günlere kadar, Ülkücü Hareket çok zorluklar görmüştür" dedi.

'BİZİM MESELEMİZ TÜRKİYE'DİR'
Dava arkadaşlarım; Bizler kişiler ve şahıslar için kavga edecek kadar küçük bir dava hareketi değiliz. Derhal hareketimizin neferlerinin üzerimizde oynanan oyunun farkına vararak Titreyip ve kendine dönmesi gerekmektedir. Bu durum çok ona müsait bir durumdur hemen aşılması gereken bir engeldir. Çünkü; Memleketimizin durumu bellidir. Bizim her şeyden önce meselemiz Türkiye’mizdir… Türkiye bir iç karışıklığa sürüklenirken, Yabancı uşakların kıskaca almak istediği bir pozisyondayken, memleketin sigortası olan Milliyetçi Ülkücü Hareketin birbirine düşmesi büyük bir gaflet ve delaletin işaretidir" diye konuştu.

'DAVAYI YİNE BİZLER SIRTLAYACAĞIZ'
Açıklamasına devam eden Uğur şunları söyledi: "Birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır. Çok kıymetli Ülküdaşlarım bizlere yakışan, rahmetli Başbuğumuzun ve Şehitlerimizin bizlere emanet ettiği bu davayı taşıyabildiğimiz kadar ileri taşıyıp, bizden sonra ki nesillere de aynı temizlik ve birlik içinde teslim etmeliyiz. Ülkücü’yü birbirine düşürmek isteyen şer odaklarına karşı dim dik durup, Ülkücü tavrı, bozkurt duruşunu net ve keskin bir şekilde ortaya koymalıyız. Süreç bizi nereye götürürse götürsün, temelimiz de ve görüşlerimizin tabanın da her daim birlik beraberlik olmalı. Herkesin gideceğini, Bir gün bu günlerin de geçeceğini, yine davayı bizlerin sırtlanacağını unutmayın diyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum."

- Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 25.06.2016 00:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81