'Başarılı projeler sürecek'

Alanya Belediyesi'nin, Geri Dönüşüm Uygulamaları’nda en başarılı belediyeler arasına girmesiyle ilgili konuşan Başkan Adem Murat Yücel, "Alanya Belediyesi başarılı projelerle Türkiye'de örnek teşkil ediyor. Bu süreç devam ettiği sürece daha çok başarılı projelere imza atacağımıza inanıyorum" dedi.

'Başarılı projeler sürecek'

Alanya Belediyesi'nin, Geri Dönüşüm Uygulamaları’nda en başarılı belediyeler arasına girmesiyle ilgili konuşan Başkan Adem Murat Yücel, "Alanya Belediyesi başarılı projelerle Türkiye'de örnek teşkil ediyor. Bu süreç devam ettiği sürece daha çok başarılı projelere imza atacağımıza inanıyorum" dedi.

07 Mart 2017 Salı 20:16
'Başarılı projeler sürecek'
Alanya Belediye Meclisi'nin Mart ayı aylık olağan toplantısı dün Meclis Salonu'nda Başkan Adem Murat Yücel'in başkanlığında gerçekleştirildi. MHP'den Abdullah Sönmez, CHP'den Mehmet Kural, Ak Parti'den Ertuğrul Akay, Mustafa Keşoğlu ve Şükrü Cimrin'in mazeretli olarak katılmadığı toplantıda İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Plan ve Bütçe Komisyonu'ndan sevk edilen maddelerin görüşülüp, oybirliğiyle karar alan Belediye Meclisi, Alanya'nın üç mahallesinde 2B çalışmaları kapsamında bilir kişiler de belirlendi. AK Parti Belediye Meclisi Grubu Sözcüsü Kerim Başkaptan, '8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle şehrimşzde ki tüm kadınlar gününü tebrik eder, 18 Mart Çanakkale Zaferi'ni kutlar, şehitlerimizi de rahmetle anıyorum" derken, CHP Grup Sözcüsü Erdoğan Toktaş, "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nü kutlayacağız. Çanakkale Savaşı'nda, 'Ben size savaşmayı değil, ölmeyi emrediyorum' diyen devletimizin ve ülkemizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü bu vesileyle bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum" dedi

'HERŞEYİ ERKEKLERDEN BEKLEMEYİN'
8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle Alanya'daki tüm bayanların bu günlerini tebrik eden Toktaş, "8 Mart vesilesiyle Dünya Kadınlar Günü nedeniyle dün kadınlarımızın gününü kutluyoruz. Biz kadın ve erkeğin bir bütünün ayrılmaz parçası olduğunu düşünüyoruz. Birisi olmazsa diğerinin de olmayacağı kesindir. Bu iki varlığın bir arada olmadığı, eşit sayılmadığı yerde demokrasinin ve medeniyetin asla olmayacağını düşünüyoruz. Kadınlarımıza şunu iyi bilmeli ki, hak verilmez, hak alınır. Sizlerde hakkınızı almak için mücadele etmelisiniz. Bunun içinde Belediye Başkanı da dahil 38 kişilik Alanya Belediye Meclisi'nde sadece 3 bayanla temsil ediliyor olmakta Alanya adına yanlıştır diye düşünüyorum. Bundan sonraki süreçte öncelikle kadınlarımızın haklarını aramalarını, mücadele etmelerini, aday olmalarını, çalışmalarını, seçilmelerini ve en azından bu meclisin yarısını oluşturmalarını diliyorum. Hak verilmez, alınır. Çalışacaksınız, mücadele edeceksiniz, hakkınızı alacaksınız. Her şeyi erkeklerden beklemeyi de bırakın" diye konuştu. 

'BAŞARILI PROJELER SÜRECEK'
Alanya Belediyesi'nin çalışmalarıyla önemli başarılar elde ettiğini ve Türkiye'de de başarılı belediyecilik örneği ortaya koymanın haklı onurunu yaşadıklarını ifade eden Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "EXPO'da Alanya Belediyesi'nin ne kadar başarılı olduğunu, ne kadar lider olduğunu göstermişti. İstanbul'da düzenlenen engelliler fuarında yine Alanya Belediyesi, Türkiye'nin 1 numaralı engelsiz kent projesinde ve uygulamalarında ilk sıralarda gösterildi. Yine Çevre ve Sağlık Müdürlüğü'nün Haliç Kongre Merkezi'nde ülkemizdeki uygulanacak projelerde ev sahipliği yapması güzeldi. Temiz çevre, temiz toplum olarak ambalaj atıkları çalışmalarında Alanya Belediyesi'nin de başarılı belediyeler arasında belirlenmesi de verdiğimiz hizmetlerin kalite standartlarının çok üzerinde hizmetlerin birer örneğidir. Bu başarıyla ilgili hem müdürlerimizi, hem müdürlüklerdeki personellerimizi, meclis üyelerimizi ve başkan yardımcılarımızı kutluyorum. Bu süreç devam ettiği sürece daha çok başarılı projelere imza atacağımıza inanıyorum" dedi.

YÜCEL ÇANAKKALE'Yİ DE UNUTMADI
'8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle tüm kadınlarımızın bu gününü kutluyorum. Kadınlar bizim her şeyimiz. Her günlerinin bugünkü gibi kutlamak istiyorum' diyerek sözlerini sürdüren Yücel, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nde de şehirde bir etkinlik düzenleyeceklerini söyledi. Yücel, "Çanakkale geçilmez sözünü tarihimize altın harflerle yazan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına, vatanı uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimize ve kahraman gazilerimize sevgi, saygı ve şükran duygularımla anıyorum" dedi.

'KEDİ KATLİAMINI KINIYORUM'
Mahmutlar Mahallesi’nde yaşanan kedi katliamına da değinen Başkan Yücel, “Biz yaratılanı yaratandan ötürü seviyoruz. Bu son derece üzücü ve insanlık dışı davranışı kamuoyunun huzurunda kınıyorum. O masum canları kıyanlara Allah’ın ve yetkili makamların gereken cezayı vereceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.

CHP'LİLER YÜCEL'E TEŞEKKÜR ETTİ
Meclisin dilek ve temenniler bölümünde söz alan Alanya Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Mustafa Aras, Çamlıca Mahallesi’ne yapılan muhtarlık ofisi için Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür ederken, Yücel, "Tüm mahallelerde sosyal alanlar ve bu tür ihtiyaçlar karşılanacak. İnşallah ilerleyen zamanlarda tüm mahallelerimizin bu tür ihtiyaçlarını çözmeye çalışacağız" diye yanıt verdi. - Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 07.03.2017 21:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81