0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Eylül 2019 Pazartesi 13:49:00 - Güncelleme:16 Eylül 2019 Pazartesi 14:40:00

Balıkesir-İzmir yolunda köpeği ezmemek için takla attı: Allah cezanı versin köpek senin tüh!

Balıkesir'de bir araç sürücüsünün yola fırlayan köpeği ezmemek için yaptığı manevra sonucu takla attı. O anlara şahit olan aile ise gördükleri kazanın paniği ile yola fırlayan köpeğe, 'Allah cezanı versin köpek senin tüh!' sözleriyle tepki gösterdi.

Balıkesir'de bir araç sürücüsünün yola fırlayan köpeği ezmemek için yaptığı manevra sonucu meydana gelen kaza an be an kameraya yansıdı  

Balıkesir - İzmir yolunun 2. kilometresinde meydana gelen kaza, başka bir sürücünün araç kamerasına an be an yansıdı. 45 AD 645 plakalı araç sürücüsü yola fırlayan köpeği ezmemek için manevra yapınca takla atarak yolun kenarına savruldu.

"ALLAH CEZANI VERSİN KÖPEK SENİN TÜH!"

O anlara şahit olan aile ise gördükleri kazanın paniği ile yola fırlayan köpeğe, 'Allah cezanı versin köpek senin tüh!' sözleriyle tepki gösterdi.

Yol kenarına savrulan aracın içindeki vatandaşların yardımına ise yine olayı araç kamerasına kaydeden sürücü ve ailesi yetişti. Aile hemen 112'yi arayarak yardım talebinde bulundu. Araçta 2 yolcu olduğu öğrenilirken, durumlarının ise iyi olduğu bildirildi.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX