Arama Logo

Önder Özen'den Gaziantep-Galatasaray yorumu!




10
ÖNDER ÖZEN'DEN YORUMLAR!
Önder Özen, Galatasaray'ın Gaziantep'i deplasmanda 2-0 mağlup ettiği maçı değerlendirdi.
ÖNDER ÖZEN'DEN YORUMLAR!
9
2-3 OYUNCU İYİ MAÇA YETTİ
Muslera dışındaki herkes ortalamanın altında. Takımdaki birçok oyuncu kendi standartının altında kalıyorsa diğer oyuncuları da etkiler. Bugün 2-3 oyuncunun kımıldaması ve Feghouli'nin verimli olması, Galatasaray'ın iyi bir maç geçirmesini sağladı.
2-3 OYUNCU İYİ MAÇA YETTİ
8
RAKİP İÇİN ÇAYDIRICI

Adem Büyük'ün performansını beğendim. Gol atmamasına rağmen galibiyette büyük etkisi var. Enerjik. Rakip için caydırıcı. Bir forvet için ciddi bir sertliğe sahip. Hareketli olması Galatasaray için ciddi bir katkıydı. Teknik olarak da yeterliliği var Galatasaray'da oynamak için.

RAKİP İÇİN ÇAYDIRICI
7
4 TANE TÜRK ÇOCUK VARDI
Galatasaray gol yemeden bitirdi, bu önemli. İlk kez de 2 farklı bir galibiyet aldı. Madrid dönüşü bu kolay değil. Böyle günlerde 'Haydi' diyeceğiniz oyunculara ihtiyaç duyarsınız. Bugün sahada bunu anlayan 4 tane Türk çocuk vardı.
4 TANE TÜRK ÇOCUK VARDI
6
FATİH TERİM ARAYIŞTA
Fatih Terim bence arayışta. Galatasaray'ın savunmasındaki oyuncular çabuk değil. Çabuk oyuncular karşısında zorlanıyor.
FATİH TERİM ARAYIŞTA
5
İHTİYAÇTAN KAYNAKLANAN SEÇİM
Orta saha oyuncuları temaslı oyunu sevmiyor. Fatih Terim'in aklında 3'lü savunma var. Real Madrid maçında da 3'lü başladı. Bu biraz ihtiyaçtan kaynaklanmış bir seçim.
İHTİYAÇTAN KAYNAKLANAN SEÇİM
4
EN AZ BİRİ SERT OLACAK
Rakibe yakın oynamak, hızlı oynamak ve temaslı oyun. Galatasaray'da bu eksikti. Üç tane Pirlo'yu yan yana koyun. Olmaz. 3 tane Nzonzi... Olmaz! En az biri sert olacak. O zaman Nzonzi daha iyi oynar.
EN AZ BİRİ SERT OLACAK
3
DAHA DERLİ TOPLU GÖRDÜK
Bugün Galatasaray'ı bu konuda daha derli toplu gördük. Lemina en iyi maçını oynadı. Adem önde presi başlattı. Emre'nin oynadığı her maç Nagatomo'ya da katkı yapar. Linnes, Mariano ve Nagatomo'yu tehdit edebilirdi olsaydı. Emre'nin kıpırdanmış olması ufak da olsa bir katkı.
DAHA DERLİ TOPLU GÖRDÜK
2
VAR DEVREYE GİRMEDİ ÇÜNKÜ...
Kana-Bıyık, Ömer Bayram'ı arkadan itti. Cüneyt Çakır iki oyuncunun çarpışması olarak değerlendirdi. Ceza sahası dışında olduğu için VAR devreye girmedi diye düşünüyorum.
VAR DEVREYE GİRMEDİ ÇÜNKÜ...
1
ÇABASININ ÖDÜLÜNÜ ALDI
En azından ceza sahası dışından bir serbest vuruşla başlaması gerekirdi. Ömer Bayram'ın golünde çabanın sonucu var. Çabasının ödülünü aldı. Az oynayan Adem Büyük kafayla topu indiriyor, az oynayan Ömer Bayram golü atıyor.
ÇABASININ ÖDÜLÜNÜ ALDI