Haberler

3 milyon lirayı zimmetine geçiren PTT memuru tutuklandı

Güncelleme:

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde 60 kişinin hesabından yaklaşık 3 milyon lirayı zimmetine geçirip, ortadan kaybolan PTT'nin 20 yıllık çalışanı, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Afyonkarahisar Cezaevi'ne sevk edilen memur, ifadesinde pişman olduğunu söyledi.

Afyonkarahisar Şuhut ilçesinde bir PTT çalışanı, zimmetine para geçirdiği gerekçesiyle çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesindeki PTT Şubesi'nde geçen hafta ortaya çıkan olayda, 20 yıllık gişe memuru C.K., maaşlarını PTT şubesinden alan emekliler ile bazı müşterilerinin hesapları üzerinden kredi çekti. Havale yoluyla gelen kredileri zimmetine geçirip, iş yerinden ayrıldı. Ardından da ortadan kayboldu. Müşterilerin şikayeti üzerine çalışma başlatan yetkililer, hesapları kontrol etti. Yapılan kontroller sonunda C.K.'nin 60 kişinin hesabını kullanarak, 3 milyon lirayı zimmetine geçirdiği tespit edildi.

MÜŞTERİLER ADINA KREDİ ÇEKTİ

C.K.'nin, kredi limitlerine göre başvuruda bulunduğu müşteriler adına çektiği kredi tutarlarını sahte imza ve evrak ile çektiği saptandı. Zanlının bazı müşterilerinin banka hesaplarını da sahte imzayla boşalttığı ortaya çıktı. Cumhuriyet savcılığı soruşturma başlatırken, polis adresinde bulunamayan C.K.'nin yakalanması için harekete geçti.

Adli ve idari soruşturma sürerken, firari C.K. dün Şuhut İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek teslim oldu.

TUTUKLANDI

PTT personeli C.K. bugün çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Afyonkarahisar Cezaevine sevk edildi. C.K. çıkarıldığı mahkemede vermiş olduğu ifadesinde pişman olduğunu söylediği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Cumhuriyet Afyon Şuhut PTT 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (9)

aga:

yakalanan herkes pisman zaten bu mazaret degil yakanmasa pisman olan yok kisaca ceza da indirim sacmalik

4
3
yanıtYanıtla
Adam:

Adam teslim olmuş arkadaşım yakalanmamış

yanıt0
yanıt0
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM:

ADAMA ADETA ÖDÜL VERMİŞLER ÖDÜL. ADAMI ASIN KARDEŞİM ASIN. TUTUKLANMADA NEYİN NESİ. NE SORACAKSINIZ ADAMA NE YANİ YAPMAMIŞMI?

2
2
yanıtYanıtla
İşsiz:

Adam devlet memuru, Cmt - pazar tatil yatar, ayın 15 dedim mi maaşı tıınk hesapta, ve bir çok avantajı var. Ama hala daha fazla haram para istiyor. Çünkü bu millet verilen nimete şükür etmeyi unuttu. Allahtan başkasına el açıyorlar. Allah sonumuzu hayır etsin.

3
0
yanıtYanıtla
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM:

HER ŞEYİ PARADA ARAYANLARIN AKILLARI GÖZLERİNE İNMİŞ, GÖZLERİ İSE MANEVİYATTA KÖRELMİŞTİR. BU DA BÖYLE PTT Çİ.

2
0
yanıtYanıtla
kadir:

paralar nerde . .

1
0
yanıtYanıtla
KURNAZ:

PARALARI GÖMDÜ SONRA GİTTİ TESLİM OLDU 3-5 SENE SONRA ÇIKINCA ÇATUR ÇUTUR YİYECEK O PARALARI

1
0
yanıtYanıtla
Aga:

Teslim oldu diyor

0
0
yanıtYanıtla
.,.,....,,.,..,.,.,,.,.,..,:

paraları avrora ve dolara yakı arkadaşı varsa kalkınmak üzere olan bir şehirde arsa veya arazi almış olabilir yaşmazsa fazla arkadşına güvenipte onun üzerine yaptıysa arkadaşı veya ailesi köşeyi dönmüş olabilir.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title