Hande Kazanova 3 Mayıs haftası burçlar
HABERİ PAYLAŞ

3 Mayıs haftası burçlar

Koç Burcu: Haftanıza sosyal çevrenizde yapılması gereken önemli işlerinizle başlayabilirsiniz. Parasal işlerinizde bazı engel, gecikme ve bozulmalara hazır olun. Diğer yandan yakın çevrenizle iletişiminiz daha hızlanmaya başlayacak. Tartışmalar, irtibatlar, konuşmalar çok sayıda kontak gündeme gelebilir. Bu hafta vereceğiniz sözleri tutmaya çalışın. Hafta sonuyla beraber 3 hafta boyunca yakın çevrenizle ilişkilerinizi arttırmak ve onların sorumluluklarını üstlenmek ön plana çıkacak. Satış, pazarlama ve reklam işleriyle uğraşanlar, aktif enerjileriyle ilişkilerini güzelleştirerek ve işlerini daha çok severek kendilerini ortaya koyabilirler.

Haberin Devamı

Boğa Burcu: Bu hafta iş ortamlarınızda sorumluluklarınız size ağır gelebilir veya zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Salı günü itibarıyla daha fazla parayı konuşacaksınız, daha fazla ticari becerilerinizi ortaya çıkarmak isteyeceksiniz. Birden fazla iş bağlantısı kurmak, yine paraya dayalı görüşmeler ve konuşmalar yapmak için de uygun zamanlar içine giriyorsunuz. Hafta sonuyla beraber 3 hafta boyunca maddi konularda kazanımlarınızı arttıracak iyi ilişkiler kurabilir, bu alanda güzellikler görebilirsiniz. Para kazanma isteğiniz artacak ama bir yandan da para harcamaya ve güzel eşyalara para dökmeye başlayacaksınız.

İkizler Burcu: Haftanıza sizi geliştirecek işlerinizle başlıyorsunuz. Eğitim, iş fırsatları alanlarınızda bazı zorlanmalarınız devreye girebilir. Hayata pozitif bakmaya çalışın. Salı günü itibarıyla kendinizi rahat ifade etmeye başlıyorsunuz. Konuşma ve görüşmeleriniz artabilir. Kafanızdaki plan ve projeler için harekete geçebilirsiniz. Hafta sonuyla beraber 3 hafta boyunca hayatınızı ve görüntünüzü güzelleştirmek, sosyal olmak için uğraşacaksınız. Artık silkinme zamanınız geldi, biraz kendinize vakit ayırmayı ve kendinizi ön planda tutmayı öğreneceksiniz. Alışverişler, bakımlar, kendinizi şımartacak her şey devreye girmeye başlayacak.

Yengeç Burcu: Bu hafta itibarıyla artık iletişimizde kendinize yönelik olacaksınız. Bu süreç esnasında çok fazla gözlemsel olabilirsiniz. Önemli planlarınızı kimseyle paylaşmayın, kafanızdaki planları hayata geçirmek için biraz daha beklemeniz gerekebilir. Üç hafta boyunca sizi biraz sosyal anlamda zorlayacak olan Venüs, özel hayatınızda ve iş konularında fedakârlıkları hayatınıza taşıyacak. Yine bu 3 haftalık dönem içinde, gizli saklı işlerden ve ilişkilerden hoşlanabilirsiniz. Başkalarına yardım etme isteğiniz yoğun olacak. Yalnızlığı ve kafanızı dinlemeyi seveceksiniz.

Haberin Devamı

Aslan Burcu: İlişkiler hayatınızda önem kazanırken bu hafta başı ortaklıklarınıza ve özel hayatınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Salı günü itibarıyla sosyal çevre iletişiminiz artmaya başlayacak. Önünüzdeki 15 gün boyunca aktivitelere ve organizasyonlara katılabilirsiniz veya sosyal medya üzerinden sosyalliğinizi arttırabilirsiniz. Yine dostlar arasındaki iletişimi sağlamak size düşebilir. Bir yandan da 3 hafta boyunca sosyal çevrenizde, arkadaş ortamınızda ilişkilerinizi güçlendirmenin yolunu bulacaksınız. Arkadaşlarınızın sorumlulukları veya girişilecek bir grupsal çalışma size kendinizi iyi hissettirtecek. Geleceğinize yönelik iyi ilişkiler kurabilirsiniz.

Haberin Devamı

Başak Burcu: Bu hafta itibarıyla işle ilgili önemli konuşmalar ve yazışmalar içine gireceksiniz. İletişiminiz artacak. Geleceğe dönük planları formüle etmenin ve uzun vadeli hedeflerinizi gözden geçirmenin tam zamanı. Yine kariyerinizi bağlayan konularda kendinizi göstermek, ifade etmek, daha fazla konuşmak isteyebilirsiniz. Diğer taraftan kariyeriniz ve iş hayatınız olumlu etkiler altında olacak. Beklenmedik sorumluluklar iş yükünüzü arttırsa da ilişkilerinizin iyi ve düzgün olması sonucu, şartları lehinize döndürebilirsiniz. Bu dönem terfi, zam, prim gibi isteklerinizi talep edebilirsiniz.

Terazi Burcu: Kişisel gelişiminizi üstleneceğiniz alanlarda haftanıza sorumluluklarınızı yerine getirerek başlıyorsunuz. Maddi konularda bazı zorlanmalar oluşabilir. Yine de bu hafta her türlü eğitim ve bilgi almaya yönelik aktiviteler için uygun bir dönem başlıyor. Yurt dışı ve yabancılar, eğitim, yayıncılık, medyayla ilgili konularda yapacağınız konuşmalar ve anlaşmalar karşınıza gelebilir. Bir taraftan 3 hafta boyunca, yabancı ortaklı işler, seyahatler, hukuk, eğitim, medya, ticaret alanlarınızda güzelleşmeler yaşayabilir, tanımadığınız veya daha az tanıdınız insanlarla paylaşımınızı arttırabilirsiniz.

Akrep Burcu: Bu hafta ilişkilerinizde ve aile hayatınızda bazı zorlanmalar devrede olabilir. Sorumluluklarınız size ağır gelebilir. Sevdiğiniz insanın kişisel meseleleri vaktinizi alabilir. Ortaklaşa parasal konularda kafanız çözüme yönelik çalışacak. Kolay çözümler üreteceksiniz. Bir yandan aklınızda yeni fikirler belirecek ve hesabınızı-kitabınızı iyi bileceğiniz bir sürece ilerleyeceksiniz. Bu haftayla beraber 3 hafta boyunca, başkalarının kaynaklarından yararlanabilir, banka, kredi, faiz, nafaka, prim, sigorta konularından fayda ve güzellik görebilirsiniz. İnsanlar bu dönem size fazlasıyla yardım edecekler.

Yay Burcu: Haftanıza yakın çevrenize verdiğiniz sözleri yerine getirerek başlayacaksınız. Bu hafta akraba veya kardeşlerinizin sağlığı veya aile hayatıyla ilgili konularda olumsuz bakış açısından uzak durun. Salı günü itibarıyla artık ikili ilişkiler ve özel hayatınızda sorunlarınızı çözümlemek için doğru ve etkili bir 2 hafta başlıyor. Sevdiğiniz insanla iletişiminizi artırabilir, konuşmalarınızı hızlandırabilir, onunla daha fazla bağ kurmaya özen gösterebilirsiniz. Yine özel hayatınızda ilişkilerinizin güçlendiği ve arttığı bir dönemdesiniz. Ortaklaşa işlerinizde güzel ilişkiler kurabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla paylaşımlarınız artmaya başlıyor.

Oğlak Burcu: Bu hafta başı önemli sorumluluklarınızı yerine getirmekte ve hayattan keyif almakta zorlanabilirsiniz. Yanınızda çalışanların becerilerinden istifade edebileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Aynı şekilde siz de birilerinin yanında çalışıyorsanız daha düzenleyici, daha organize olmak önemli olabilir. Sorunların çözümüne inmek açısından da uygun zamanlar içinde olacaksınız. Ayrıca bu hafta itibarıyla 3 hafta boyunca iş ve hizmet alanlarınız güzelleşmeye başlayacak. İlişkilerinizde mantığınızı devreye sokarak, iletişiminizi yükselterek hareket edebilirsiniz.

Kova Burcu: Haftanıza sağlığınızla ilgili konulara el atarak başlayabilirsiniz. Yine kendi kişisel hayatınızın görevleri ve sorumlulukları önem kazanıyor. Aşkı konuşmak, aşk hayatınızda sorunlarınız varsa bunları halletmek, çocuğunuz varsa onunla iletişiminizi daha da artırmak niyetindesiniz. Sanatsal işlerinizde görüşmeler ve konuşmalar hızlanabilir. Bu hafta itibarıyla 3 hafta boyunca aşk hayatınızda romantizm rüzgârları öne çıkabilir. Çocuğunuz varsa ona olan sevginiz her şeyin üstünde olabilir. Beyninizi çalıştıran ve becerilerinizi geliştiren her tür spor faaliyetiyle uğraşmak hoşunuza gidecek. Eğlenceli bir zaman diliminde olacaksınız.

Balık Burcu: Bu hafta verdiğiniz sözleri tutmak sizin için zor olabilir. Sorumluluk üstlenmeyi istemeyebilirsiniz. Salı günü itibarıyla ev, aile ve yuva alanlarınızda becerilerinizi ortaya koymaya başlayacaksınız. İletişiminiz artacak, geçmiş konu ve olayları daha fazla konuşmak isteyeceksiniz. Emlak alım, satım, kiralama işiniz varsa bu tarihten sonraki 15 gün boyunca bu alanlarınız aktif olacak. Konuşma ve görüşmeleriniz hızlanacak. Ayrıca ailenizle olan paylaşımlarınızı arttırıyorsunuz. Bu dönemde evinizde olmaktan, misafir ağırlamaktan, evinizi güzelleştirmekten zevk alacaksınız. Aile büyüklerinize olan düşkünlüğünüz artabilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder