Vakfıkebir İlçemizde yetişen iş dünyasının önemli isimlerinden Karadeniz ailesi (KEBİR SÜT), dededen toruna üç kuşaktır, Trabzonspor sevgisi ile büyüyor.



Vakfıkebir İlçesinde yetişen ve Türkiye’nin markası haline gelen KEBİR SÜT ailesinin bütün bireyleri dededen toruna 3 kuşaktır Trabzonspor sevgisiyle büyüyorlar. Karadeniz ailesinin en büyükleri olan Hacı Avni Karadeniz, 85 yaşında olmasına rağmen gençlik yıllarındaki şevk ve heyecanla yine aynı hırs ile Trabzonspor sevgisi içinde maçlara giderek o heyecanı, o atmosferi, o havayı yerinde stat da teneffüs ederek yeni yetişen torunlara örnek oluyor. Hacı Avni Karadeniz ilerleyen yaşına rağmen çocuklarına ve torunlarına örnek olurken, gösterdiği spor aşkı ve Trabzonspor sevgisiyle 7 den 77’ye herkese örnek olacak nitelikte. Hacı Avni Karadeniz’in oğlu, Cemil Karadeniz ve torunları Yakup ve Yasin Karadeniz ile birlikte Trabzonspor-Sparta Prag maçına giderek o muhteşem atmosferi Akyazı Arenada hep birlikte yaşadılar.
“TRABZONLU OLMAK BİR AYRICALIK, TRABZONSPORLU OLMAKSA GURURDUR”
Hacı Avni Karadeniz’in oğlu Cemil Karadeniz ise yaptığı açıklamada; Biz KEBİR SÜT ailesi olarak her zaman Trabzonspor’un yanında maddi manevi olarak yer aldık. Trabzonspor sevgisini bizler Babamızdan öğrendik. Bizlerde çocuklarımıza o sevgiyi aşıladık. Şimdi ise 3 kuşak Trabzonspor sevgisi ile maçlara hep birlikte gidiyoruz. Bundan sonraki dönemlerde bizim torunlarımız yetişiyor. Yani 4 kuşak olarak yetişen torunlarımıza da Trabzonspor sevgisini aşılayarak onlarında büyük dedelerini örnek almalarını sağlamak istiyoruz. Bir Trabzonsporlu taraftar olarak tüm taraftarlarımıza şunları söylemek isterim. Trabzonspor’un lisanslı ürünlerini satın alarak ve maçlara giderek bu büyük takımı daha da güçlü yapmalıyız. Her ne olursa olsun centilmence takımımızı destekleyelim ve Trabzonspor’umuza sahip çıkalım. Başka Trabzonspor yok.
Haliyle “Trabzon Türkiye’nin kalbi olduğuna göre, unutmayalım ki! Trabzonlu olmak bir ayrıcalık, Trabzonsporlu olmaksa gururdur.” Dedi.