3 kişiyi başından vurup öldüren zanlı, kendisini 'namus meselesi' diyerek savundu - Son Dakika
3.Sayfa

3 kişiyi başından vurup öldüren zanlı, kendisini 'namus meselesi' diyerek savundu

Konya'da yaşayan bir tır şoförü, önce kamyon bakım servisindeki bir kişiyi sonra da farklı bir yerde bulunan iki kişiyi tabanca ile öldürdü. Polise teslim olan zanlının, cinayetleri namus meselesi yüzünden işlediği iddia edildi.

07.04.2020 12:41  Güncelleme: 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da tır şoförlüğü yapan Yusuf Özyörük (33), önce kamyon bakım servisindeki Halil İbrahim Uzun'u sonra da başka bir iş yerindeki Yaşar Baki Uzun ve Mehmet Ali Şeflek'i tabancayla başlarından vurdu. Zanlı, 3 kişinin hayatını kaybetmesi sonrasında teslim olup namus meselesi diyerek kendini savundu.

İLK CİNAYETİ BAKIM SERVİSİNDE İŞLEDİ

Karatay ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bir kamyon bakım servisinde tır şoförü Yusuf Özyörük, 42 FR 587 plakalı hafif ticari aracıyla bakım servisine gelip, iş yerinde çalışan Halil İbrahim Uzun'a tabancayla ateş edip kaçtı. Başından yaralanan ve kanlar içinde kalan Uzun yere yığılırken, durumu fark eden arkadaşları polis ve sağlık görevlilerine haber verdi. Uzun, ihbar üzerine gelen sağlık görevlilerinin tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

3 kişiyi başından vurup öldüren zanlı, kendisini 'namus meselesi' diyerek savundu

KAÇTIKTAN SONRA 2 KİŞİYİ DAHA ÖLDÜRDÜ

Geldiği hafif ticari araçla kaçan Yusuf Özyörük, bu kez merkez Selçuklu İlçesi Horozluhan Mahallesi'ndeki iş yerine gitti. Özyörük, burada da iş yeri sahipleri Yaşar Baki Uzun ve Mehmet Ali Şeflek'e tabancayla ateş açtı. Saldırının ardından kaçan Özyörük, yakındaki polis merkezine giderek 2 farklı noktada 3 kişiyi vurduğunu söyledi. Bunun üzerine Horozluhan Mahallesi'ndeki iş yerine de polis ve sağlık görevlisi sevk edildi. Yaşar Baki Uzun ve Mehmet Ali Şeflek de sağlık görevlilerin tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

3 kişiyi başından vurup öldüren zanlı, kendisini 'namus meselesi' diyerek savundu

'NAMUS MESELESİ' DEDİ

Gözaltına alınan ve sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliği'ne götürülen Özyörük'ün ilk ifadesinde cinayetleri 'namus meselesi' yüzünden işlediğini öne sürdüğü öğrenildi. Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.

3 kişiyi başından vurup öldüren zanlı, kendisini \'namus meselesi\' diyerek savundu
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa 3 kişiyi başından vurup öldüren zanlı, kendisini 'namus meselesi' diyerek savundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Cem: Yinemi Konya 10 4 Yanıtla Zombi: Cem sen memleketini yaz ortalık memleket görsün 7 4 Cemali : Adanalıyığ 0 1
  • Wanlı: Ah konya ah 9 3 Yanıtla
  • Ne konya ne korana bitip gitcek insalık : 3 kişi ile nasıl namus meselesi.zorlamı oldu acaba bu mesele hemde 3 kişi? 7 3 Yanıtla
  • ALLAH sonumuzu hayır eyleye: kıyamet yakındır, Camıılere bomboş :/ kalpler bomboş. gönüller bomboş. bu zillet ve meskenet 4 5 Yanıtla
  • Halikarnas Balıkçısı: Önce İnsan olmak gerek.Allah insanlığımızı kaybetmenize izin vermesin.Amin 2 1 Yanıtla
  • bursali: ayo yinemi bursa 0 2 Yanıtla
  • Pompacı : Desene baba is düştü şimdi 0 1 Yanıtla
  • İki inatçı sürücü Bahçelievler yan yol girişindeki bariyerlere böyle sıkıştı
    17:35 İki inatçı sürücü Bahçelievler yan yol girişindeki bariyerlere böyle sıkıştı

    Bahçelievler'de E5'ten yan yola geçmek isteyen iki inatçı sürücü, birbirlerini beklemeyince araçlar bariyerlere sıkıştı. Olay saat 14.00 sıralarında Bahçelievler yan yol girişinde meydana geldi. Seyir halindeki iki inatçı sürücü, E5'ten aynı anda yan yola girmek istedi. Sabırsız sürücüler, birbirlerini beklemeyince iki araç, bariyerlere sıkıştı. Sürücülerin kendi imkanlarıyla sıkıştıkları yerden çıktığı araçlarda hasar meydana geldiği öğrenildi.

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    17:34 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da bir apartmanda meydana gelen olayda, Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak ağır yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yaşamını yitirdi. Şüpheli olarak aranan Meltem Z'nin eşi Serkan Z. polis tarafından yakalandı ve tutuklandı. Turgut D. ve Meltem Z'nin cenazeleri ikindi namazının ardından defnedildi.

  • Çorum'un Osmancık İlçesi'nde Aydınlatma Lambası Alev Aldı
    17:32 Çorum'un Osmancık İlçesi'nde Aydınlatma Lambası Alev Aldı

    Osmancık ilçesinde D-100, E-80 Karayolu kenarındaki aydınlatma lambası aniden alev alarak yanmaya başladı. İtfaiye ekipleri müdahale ederek yangını söndürdü.

  • Seydişehir'de iş ortağını av tüfeğiyle yaralayan zanlı tutuklandı
    17:24 Seydişehir'de iş ortağını av tüfeğiyle yaralayan zanlı tutuklandı

    Konya'nın Seydişehir ilçesinde, iş ortağını av tüfeğiyle yaraladığı gerekçesiyle gözaltına alınan zanlı tutuklandı. İkinci el oto alım-satımıyla uğraşan Hüseyin K. ile iş ortağı Sadettin H. arasında alacak meselesinden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Sadettin H, Hüseyin K'yi av tüfeğiyle yaraladı. Zanlı polislerce gözaltına alındı ve çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.


Advertisement