Murat Gülderen 3 dakikada tatil
HABERİ PAYLAŞ

3 dakikada tatil

Genç Türk girişimci, kurduğu özel yazılım ekibiyle dünyanın en kapsamlı yapay zeka tabanlı dijital seyahat platformu ‘shallwego’yu hizmete sundu. Bu sistem ile turizmde ‘sepet’ sistemi başlattıklarını söyleyen ACY Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Cemil Yıldırım, “En uygun fiyatla bilet alımı, havalimanı transferleri ve uçuşları tek bir platformda topladık. Sadece 3 dakikada istediğiniz gibi tatil programınızı ayarlayabiliyorsunuz” dedi.

Devler peşinde

Uygulama aktif hale gelir gelmez Japon, İngiliz ve Katarlı şirketlerin ciddi fiyatlarla ortaklık teklifleri getirdiklerine dikkat çeken Yıldırım şöyle devam etti:

Haberin Devamı

Biz bu teklifleri kabul etmedik. Dünyaya mal olmuş bir yerli turizm plafformunun gücünü ıspatlamak istiyoruz. Şu an ayrıca yazılım ekibime teknoloji devlerinden dolgun maaşlarla iş teklifleri de gelmeye başladı. Tabii karar onların ama onlar da bu platformla isimlerini marka haline getiriyor.

1 milyon otel

130 ülkede 1200’den fazla havayolu ile bağlantılı, 1 milyondan fazla otel ile konaklama hizmeti sunduklarını söyleyen Yıldırım, “Tatilciler burada, 122 bin 316 adet transfer noktası ve 45 bin 275 adet tur/aktivite paketi gibi olanaklara sahip. Uygulamamızın web sitesi, iOS ve Android uyumlu. Shallwego ile turizm pastasının en büyük payını ülkemize kazandırmak ve bir Türk firması olarak birçok sektörde adımızı dünyada kalite ve başarı ile duyurmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

3 dakikada tatil

Temassız seyahat

Salgınla birlikte artık tatil alışkanlıklarının da temassız ve sosyal mesafeli olduğuna vurgu yapan Yıldırım “Shallwego’da yapılacak rezervasyonlarda ulaşım, konaklama, transfer hizmetine kadar tüm aşamalarda uluslararası yönergelere bağlı olunacağının altını çiziyoruz. Grup olarak turizm sektörüne son 5 yıl içinde 10 milyon dolarlık bir yatırım gerçekleştirdik. 2021 yılsonu yatırım hedefimiz ise hedefimiz 100 milyon dolar seviyelerinde” dedi.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder