ELAZIĞ'DA TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK TEKSTİL FABRİKASI İÇİN İLK KAZMA VURULDU

Elazığlı hemşehrimiz Ramazan Saka tarafından Elazığ'da 3 bin 500 kişiye istihdam sağlanacağı Tekstil ve Entegre Tesisinde çalışmalarda ilk adım atıldı. Organize Sanayi Bölgesi içerisinde yapılan tesiste ilk kazmanın vurulduğu haberini Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım sosyal medya hesabından duyurdu.

ELAZIĞ'DA TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK TEKSTİL  FABRİKASI  İÇİN İLK KAZMA VURULDU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi’nde Türkiye’nin en büyük tekstil entegre tesisi için ilk adım atıldı.

Elazığlı hemşerimiz  Saka Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Saka’nın Elazığ’a kazandıracağı yatırım müjdesi geçtiğimiz aylarda Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım tarafından kamuoyuna müjdesi verilmişti.

Bu kapsamda bugün, Elazığ’da 3500 kişiye istihdam sağlayacak SAKA Tekstil Fabrikası için ilk kazma vuruldu.

Organize Sanayi Bölgesi içerisinde yapılan fabrikayı  ilk kazmanın vurulduğu gün  Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım ziyaret etti.

Ziyaret sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan  Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım ,’’Dev yatırımda ilk kazma vuruldu... 3500 kişiye istihdam sağlayacak ve alanında Türkiye’nin en büyüğü olacak olan yeni nesil SAKA Tekstil Fabrikası yatırımı için altyapı çalışmalarına başlandı. Bu büyük yatırım için Ramazan Saka ve ekibini tebrik ediyorum. Şehrimize hayırlı olsun.’’dedi.