Büyük Torbalı

3 ayda 500 kişi taşındı

Muratbey mahallesi nüfusunda son 3 ay da rekor seviyede bir artış yaşandı. Mahalle nüfusuna 500 kişi kayıt yaptırarak ikametgâhını taşıdı. Muratbey Mahallesi muhtarı Ferit Başarkan kayıtların birçoğunun okul kayıtları için yapıldığı ifade etti

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
3 ayda 500 kişi taşındı
306 Görüntüleme
19 Ağustos 2019 - 10:14
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Velilerin okul için adres değişliğinin yaptıkları en fazla mahallelerin başında Muratbey Mahallesi geliyor. Mahallede yer alan Torbalı Ticaret Odası 80.yıl Ortaokulunda eğitim görmelerini isteyen veliler muhtarlığın yolunu tutuyor. Yapılan uyarılara rağmen ikametgâhını Muratbey Mahallesine alanlar ile nüfus artış hızı zirve yaptı.
3 AYDA 500 KİŞİ TAŞINDI
İlçenin en kalabalık mahallelerinden olan Muratbey Mahallesinin nüfusu resmi kayıtlara göre 3 aylık kısa bir sürede 500 kişi arttı. Son rakamlara göre 18500 kişi mahalle nüfusundaki artış diğer mahalleri geride bıraktı. Murat Bey Mahallesi muhtarı Ferit Başarkan nüfus artışıyla ilgili olarak ” Sistemden günlük olarak nüfus artışını takip ederek evrak işlemlerini yapıyorum. Güncel kayıtlara göre son üç ayda mahallemizin nüfusunun 500 kişi arttığı görülüyor. Nüfus artışındaki hız ikametgâhını mahallemize alarak okul kaydı yaptıranlardan kaynaklanıyor ” diyerek nüfus artış hızına açıklık getirdi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web