Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

İftihar kaynağımız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale Milletvekili ve Parti Sözcüsü Prof. Dr. Beşir Atalay ve Vali Ali Kolat, Nur Camii Külliyesini ve Kırıkkale Valiliği inşaatında incelemelerde bulundu.
 
BİLGİLER ALDI
İlk Olarak Nur Camii inşaatını gezen Vali Ali Kolat ve Kırıkkale Milletvekili Prof. Dr. Beşir Atalay, burada Nur Camii’nin içerisini gezdi. Daha sonra Müftülük hizmetlerinde kullanılacak olan hizmet binasını da gezerek inşaatının son aşaması hakkında yetkililerden bilgiler aldı. Daha sonra Kırıkkale Valiliğinin yeni hizmet binası inşaatını gezen Vali Kolat ve Atalay, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
 
GAYRETLE ÇALIŞIYORLAR
Vali Kolat incelemeler sonrası yaptığı değerlendirmede “İlimize yeni bir görünüm katacak ve iftihar kaynağımız olan Nur Camii inşaatımızda ve Valilik inşaatımızda son noktaya geldik. Görüldüğü gibi Nur Camii inşaatımız tamamlandı. 2015 Mayıs ayının ortalarında vatandaşlarımızın hizmetine açılacak. Ve ilimiz büyük bir şahesere kavuşacak. Ayrıca Osmanlı, Selçuklu ve günümüz mimarisinin bir arada buluştuğu Kırıkkale Valiliği inşaatında da son noktaya geldik. Yetkililer büyük bir gayretle çalışıyor. Eylül ayı içerisinde de yeni Valilik binamız hizmete girecek” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu