28/03/2024

28 ŞUBAT TÜM YÖNLERİYLE AYDINLATILMALI

1 Mart 2021 - 18:40

28 Şubat Postmodern Darbe'nin yıldönümü dolayısıyla açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Bolu İl Başkanı İsa Sayın, "28 Şubat tüm yönleriyle aydınlatılmalıdır" dedi.

Dönemin Başbakanı Necmettin Erbakan'a yapılan 28 Şubat Postmodern Darbe'nin 24. yıldönümü dolayısıyla Saadet Partisi Bolu İl Başkanı İsa Sayın yazılı basın açıklama yaptı.

"DARBECİLER ÜLKENİN GELECEĞİNE İPOTEK KOYDU"

"Tarihimizde kara bir leke olarak yerini alan 28 Şubat’ın üzerinden tam 24 yıl geçti" diyen Sayın,  "Milletimizin iradesine ve ülkemizin geleceğine ipotek koyan tüm darbeler ve darbeci zihniyetler gibi, 28 Şubat’ın ve o dönemin aktörlerinin de bugün nasıl hatırlandıkları bir ibret vesikasıdır. Merhum Erbakan Hocamız ve bu demokrasi ve insan haklarını zedeleyen darbeye karşı onurlu ve dik duruş sergileyenler ise, bugün hayırla ve rahmetle yâd edilmektedir. Bu anlamda; her dönem demokrasimize ve ülkemize darbe vurmak ve milletimizin sesini kısmak isteyenler için 28 Şubat’tan çıkarılacak dersler vardır" dedi.

"UTANC VERİCİ HADİSELERİN BİR DAHA YAŞANMAMASINI TEMENNİ EDİYORUM"

İsa Sayın, "İlginçtir ki, o dönem 28 Şubat’ın karşısında yer alan ve darbeci zihniyet tarafından dışlanan demokrasi yanlısı gazeteci ve aydınlar bugün de sistemin dışına itilerek sesleri kısılmıştır. 28 Şubat’ı gerçekleştirenlerin utançla, o dönem hedef alınanların ise hayırla ve şerefle hatırlandığı bugün; 28 Şubat’ın tüm yönleriyle aydınlatılmasını ve ülkemizde böylesine utanç verici hadiselerin bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.