24 Temmuz Kova Dolunayı burçlara etkisi

Egondan Özgürleş...

24 Temmuz Cumartesi, İstanbul saatiyle 05:36’da Kova burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Kova burcu önce bireysel olarak başlayan ve bireylerin etkileşimleriyle de toplum değişimini tetikleyen durumları ifade eder. Değişim için de mevcut durumun sonlanması gerekir. Netleşmeleri anlatan dolunay, Kova doğasında değişmesi gereken konuları beklenmedik şekilde gündemimize getirecek.

Özellikle işbirliği içinde olmak gereken alanlarda egomuzu nasıl kullandığımızı sorgulatacak olaylarla karşılaşacağız. Ben bilirimci tavır gösterdiğimiz alanlar su üzerine çıkacak.

Haberin Devamı

Bu konular Ağustos ayı boyunca da gündemde olacak. 24 Temmuz’da 1 derece, 22 Ağustos’ta ise 29 derece Kova burcunda olacak dolunaylar bu süreçte kibir ve intikam duygularını geride bırakmamız için bizi zorlayacak. Aslında karşılaştığımız olayları analiz edebilirsek, onaylanmaya ne kadar anlam yüklediğimizi görme fırsatımız olacak.

Kendimizi değerli hissetmek adına abartılı hareketler, harcamalar içinde olmak bize zorlu durumlar getirecek.

Aynı zamanda merhametli düşünmenin güzel sonuçlarını alacağımız bir dönem bizi bekliyor. Bastırılmış düşünceleri ortaya çıkartıp şifalandırabiliriz. İlham gerektiren işlere destek veren etki de değerlendirilmeli.

Bir ay boyunca, kalp ve tansiyon hassasiyet fazla olabilir. Kemiklerle ilgili sorunlarda artış yaşanabilir. Daha dikkatli olmak önemli.

Doğum haritalarında sabit burçların (Aslan-Akrep-Kova-Boğa) 10 derece civarında önemli vurgusu olanlar ve 20-23 Ocak, 20-23 Nisan, 23-26 Temmuz, 24-27 Ekim doğumlular daha yoğun etki alacaklar.

Yükselen burçlara göre alacağımız etkiler de şu şekilde olacak;

YÜKSELEN KOÇ

Sosyal çevreyle olan ilişkiler üzerinden bazı sorgulamaların yaşanacağı bir dönem olacak. İleriyi dönük hedefler hayattan keyif almayı sınırlıyorsa, belki hedeflerle ilgili değişiklik yapmak gerekiyordur. İkili ilişkilerde baskın olma halleri sorun yaratabilir. Bu aralar biraz yalnız kalıp olayları değerlendirmek daha iyi sonuç verecek.

YÜKSELEN BOĞA

İş hayatıyla ilgili değişim gerektiren konuları gündeme getirecek bir dolunay. Aile hayatı ile kariyer hayatını dengelemekte zorlanılıyorsa, bu süreçte işle ilgili konularda bazı değişiklikler yapılabilir. Aşkla ilgili ani gelişmeler yaşanabilir. Arkadaşlardan gelen fikirler, paylaşımlar iyi gelecek.

Haberin Devamı

YÜKSELEN İKİZLER

Yurt dışı bağlantılı işlerin ve seyahatlerin gündemde olacağı bir dönem. Mantık ile sezgilerin arasında kalınabilir. İşe yaramayan inançlar bu dönemde çok zorlayacağından, değişim için iç sesi dinlemek yardımcı olacaktır. Maddi konulardaki fırsatlar da değerlendirilmeli.

YÜKSELEN YENGEÇ

Finansal konularla ilgili krizli durumların gündeme geleceği bir dönem. Alma-verme dengesini kurmaya çalışmak önemli olacak. Yakın çevreyle beklenmedik gerginlikler yaşanabilir. Her şeye geniş açı ile bakabilmek olumlu sonuç verecektir.

YÜKSELEN ASLAN

Biz denilen alanlarda değişmesi gereken konulara odaklanmaya sebep olacak bir dolunay. Kişinin kendi hakkında gerçeği yansıtmayan düşüncelerini görmesi mümkün. Sağlığa da dikkat edilmeli. Korkularla yüzleşip ilerlenebilecek bir dönem.

Haberin Devamı

YÜKSELEN BAŞAK

Günlük düzen ve çalışma ortamıyla ilgili farklı bakış açısı geliştirmeye fırsat verecek bir dolunay olacak. Çevreye düzen getirmekten ziyade kişisel konuları halletmek gerektiği fark edilebilir. İkili ilişkilerde beklenmedik paylaşımlar olabilir. Gruplarla güzel vakit geçirme fırsatı kaçırılmamalı.

YÜKSELEN TERAZİ

Aşkla ya da çocuklarla ilgili konulara yeni bakış açısı getirecek bir dolunay olacak. Arkadaşlar arasında bazı ilişkileri askıya alma söz konusu. İkili ilişkilerde gizli kalmış durumlar ortaya çıkabilir. İş hayatında olumlu gelişmeler değerlendirilmeli.

YÜKSELEN AKREP

Ebeveynlerle ve aileyle ilgili konulara ait bakış açısını sorgulatacak bir dolunay olacak. Evle ilgili yapılmış planlarda ani değişiklikler yapmak zorunda kalınabilir. Bu dönemde aşk hayatındaki hedefler de değişebilir. Daha iyimser bir bakış açısı iyi gelecektir.

YÜKSELEN YAY

Yakın çevreyle olan ilişkilerin sorgulanacağı bir dolunay olacak. Sorumluluk paylaşımları sorun yaratabilir. Önyargılı olmamaya dikkat edilmeli. Maddi konularda aileden destek alınabilir.

YÜKSELEN OĞLAK

Değerli görülenlerin gerçekten ne kadar değerli olduğunun sorgulanacağı bir dolunay olacak. Kazançlarla, harcamaların dengesini tutturmaya da odaklanılacak. İletişimde çok ben merkezci olmamaya dikkat edilmeli. İkili ilişkilerde güzel paylaşımlar olabilir.

YÜKSELEN KOVA

Hem sağlığı hem de önemli seçimleri gündeme getirecek bir dolunay. Maddi konularda ani karar alıp girişimde bulunulmamalı. İkili ilişkilerde verilen değerin karşı taraftan alınmadığı noktalar sıkıntı yaratacak. Çalışma hayatıyla ilgili iyi hissettiren gelişmeler yaşanabilir.

YÜKSELEN BALIK

Tamamlanması gereken ya da engellenilmiş hissedilen konuları gündeme getirecek bir dolunay. Detaylarda kaybolmak yerine merhametli olmaya ve büyük resmi görmeye odaklanılmalı. İkili ilişkilerde bağımlılık geliştiren durumlarla da yüzleşmek gerekebilir. Yaratıcı faaliyetleri destekleyen görünüm değerlendirilmeli.

Hepimize değişime direnmeyeceğimiz bir dolunay süreci dileğimle sevgiler,

Aslıhan Doktoroğlu

Astroloji ile ilgili bireysel danışmanlık için;

www.astrolojihan.com

Facebook / Instagram / Twitter @astrolojihan