• resmi ilanlar

“24 HAZİRAN GÜNÜ MHP BOLU'DA ŞAHLANACAK”

09/06/2018 11:00

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu 2. Sıra Milletvekili Adayı Ferhat Bağcı 24 Haziran günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili seçimleri hakkında değerlendirmede bulundu. 24 Haziran günü MHP'nin Bolu'da ve Türkiye'de şahlanacağını ifade eden Bağcı; “İnşallah bu seçimlerin sonucunda da Bolu'yu temsil edecek iki tane milletvekili çıkaracağız” dedi.

 

Haber; Sefa GÜNAY

24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili için çalışmalarını titizlikle sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu 2. Sıra Milletvekili Adayı Ferhat Bağcı seçime 3 gün kala seçim çalışmaları hakkında değerlendirmede bulundu.

Milletvekili Adayı Bağcı yaptığı açıklamada; “Seçimlere ilk başlarken çok seçilme umudum yoktu ama sahaya indiğim zaman şunu gördüm: Milliyetçi Hareket Partisi adayı olduğum süreçte söylemiştim. Adaylığımda da söyledim biz Bolu’da birinci parti olacağız. Milliyetçi Hareket Partisi Bolu’da birinci parti olacak. Seçim çalışmaları çok yoğun ve kısa süreli çalışmalardı. Seçime 45 günlük zaman ve Ramazan ayı vardı. Çok iyi değerlendirdik. Bolu’nun bütün ilçelerine ikişer üçer defa ziyaretlerimiz oldu. Çok güzel, verimli bir çalışma oldu. Halkımızın derdini dinledik, onlara yapacağımız projeleri anlattık ve Bolu’da Milliyetçi Hareket Partisi’nin bir milletvekilinin Bolu’ya nasıl faydalı olacağını anlatmaya çalıştık ve karşılığında gördük. İnşallah bu seçimlerin sonucunda da Bolu’dan Bolu’yu temsil edecek iki tane milletvekili çıkaracağız.  Cumhur ittifakının da Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi Cumhur ittifakı iktidarda beş yıllık anlaşma var bu Cumhur ittifakının. Beş yıl Milliyetçi Hareket Partisi de iktidar, Ak Parti de iktidar olacak. İki partinin toplam 6 tane adayı var. Ak Parti adayını beğenmezse MHP adayına rahatlıkla oy verebilir. Çünkü Milliyetçi Hareket Partisi de iktidar ortağı olacak. O yüzden milletimize de bir seçenek oldu.  Biz de inşallah iki tane milletvekili çıkaracağız” dedi.

“MHP TÜRKİYE’NİN SİGORTASIDIR”

Bolu’da ve Türkiye’de yüksek oyla meclise gireceklerine inandığını söyleyen Bağcı; “Benim tahminim Bolu’da MHP 90 binin üzerinde oy alacak MHP. Biz Bolu’da rekor kıracağız. Ak Parti 3-0 diyor, CHP 2-1 diyor bunlar tamamen algı. Bunlar her şeyi geçmişteki gibi düşünüyorlar. 24 Haziran akşamı hepsi ellerini başının arasına alıp düşünecekler biz nerde hata yaptık diye. Milliyetçi Hareket Partisi de il binamızda vatandaşımızla buluşacağız inşallah. 24 Haziran günü MHP’nin Bolu da ve Türkiye de şahlanışı olacak. MHP Türkiye’nin sigortasıdır. Türk İslam âleminin son kalesidir. Bunun tabi son dönemlerde halkımız ve vatandaşımız anladı bunu biliyor. Bunun farkında. İnanıyorum ki Bolu ve Türkiye’de biz çok yüksek bir oy oranıyla meclise gireceğiz ve Türkiye’yi ve Türk milletini temsil edeceğiz. Rabbim inşallah o günleri bizlere yaşamak ister” ifadelerini kullandı.

 

İlk yorum yapan siz olun!
 1250 karakter yazabilirsiniz

Tabaklar Mah. Cumhuriyet Cad. İnci İş Merkezi No: 32 / 32 Bolu   Tel:   Faks: