Emniyet Personeli

23. Dönem POMEM 10 Bin Polis Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından aylar öncesinde 23. Dönem POMEM kapsamında 10 bin polis alımı yapılacağı ifade edilmişti.

POMEM polis alımlarında ön lisans ve lisans mezunu adaylara başvuru şansı verilmektedir. 

Geçtiğimiz Mayıs ayında Polis Akademisi Başkanlığı tarafından bir açıklama yapılmış ve başvuru tarihlerinin ve sınava ilişkin esasların 22 Temmuz 2018 tarihinde yapılacak olan Kamu Personeli Seçme Sınavı sonrası Polis Akademisi Başkanlığı internet sitesinden ilan edileceği vurgulanmıştı.

BAŞVURULAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Binlerce aday tarafından başvuruların ne zaman yapılacağı araştırılıyor. Polis Akademisi Başkanlığı tarafından polis alımı duyurusundan sonra herhangi bir duyuru yayımlandı. Başvuruların ne zaman alınacağı hakkında da yetkililerden herhangi bir açıklama yapılmadı. 

Binlerce aday tarafından başvuruların ne zaman yapılacağı araştırılıyor. Polis Akademisi Başkanlığı tarafından polis alımı duyurusundan sonra herhangi bir duyuru yayımlandı. Başvuruların ne zaman alınacağı hakkında da yetkililerden herhangi bir açıklama yapılmadı. 

Adaylar polis alımı başvurularının bir an önce başlamasını veya başvuruların ne zaman başlayacağına ilişkin bir açıklama yapılmasını talep ediyorlar. Başvurular başladığında veya açıklama yapıldığında anlık bildirim almak için uygulamamızı indirin:

Bir Yorum

  1. arkadaşlar , yaş 1 ocak olacak mı? bu konuda bigisi olan arkadaşlar varmı?

  2. Önlisans 30 yaş lisans 30 yaş önlisans 2 yıl okuyor lisans 4 yıl bu mu adalet ??

  3. Bu yorum sabit tutulsun.

    Ekim ayında ön basvurular baslayacak. Kasım ayında mülakatlar yapılmaya baslanacak ve yeni yılın en geç şubat ayında eğitimler baslayacak bilginiz olsun.

  4. On lisans kpss yi beklemeleri gerekir yoksa adaletsizlik olur
    Burda 1 ay var sinava
    Sayın bakanımız bekler bence
    Sonsuz saygi ve hurmetlerimle bakanimiza

  5. Arkadaşlar 2017 Lisans KPSS P3 Puan türünden istenilen puanı aldım ama 2018 e hastalık sebebiyle giremedim. Acaba yapılacak alımda 2017 puanıyla da alım yaparlar mı PAEM gibi ? Bilgisi olanlar yorum yapabilir mi lütfen…

  6. Kardesim lisans puanları 2 yıl gecerli olduğu için eğer sinava 2017 de girdiysen bu sene de gecerli olur. 2016 da girdiysen kabul etmezler. Genelde son iki sene sinav sonucuna göre alim yaparlar

  7. Bunu çok dile getiriyorsunuz ama maalesef üzecek bir cevap yazayim. Polis akademisi basvuru sürecini uzatır ama asla ama asla puanı indirmez. Yillardir bu böyle yapacak birşey yok o puani almaktan baska…

  8. Kpss p3 60 al gerisi mühim değil… Pomem mulakatina girebilirsin

  9. Beğenmeyenler olmuş:) yapacak birsey yok. Ekim ayı pomem ayı…