Gizem Şeho 22 Mayıs İkizler burcunda Yeni Ay
HABERİ PAYLAŞ

22 Mayıs İkizler burcunda Yeni Ay

Bugün İkizler burcunun 2 derecesinde bir Yeni Ay meydana geliyor. İkizler burcu temalarının öne çıktığını göreceğiz. Zihinsel, öğrenmeye meraklı, pratik zekaya hakim bir sürece adım atıyoruz. İletişim, eğitim, kısa seyahatler, sosyal medya, ticaret konuları gündemimizde yer alacak. İletişim kurma isteğimiz artacak. Kendimizi yazılı ve sözlü olarak daha fazla ifade etmek, daha görünür olmak isteyeceğiz. Yine bu süreçte bilgiye olan açlığımız sayesinde çok daha fazla okuyup çok daha fazla kendimizi geliştirmek isteyebiliriz. Yeni Ay'ın yükselen burcu Yay ise eğitim, medya, ticaret, yurt dışı, seyahat konularında haberlerin daha çok gündemimizde yer alacağını vurguluyor.

Haberin Devamı

Güneş ve Ay'ın yan yana gelerek yepyeni başlangıçları, kararları, niyetleri sembolize ettiği Yeni Ay'a, bu kez Kova burcundaki Satürn olumlu etkisini yansıtıyor. Güneş ve Ay ile yaptığı açı otorite figürlerinden destek almak, sorumluluklarımızı arttırmak, yeni hedefler koymak adına hareket enerjisi veriyor. Fakat Satürn retro olduğu için bu hedeflere kontrolü elden bırakmadan ilerlememiz gerek. Bunun yanı sıra Mars Balık burcunda Güneş ve Ay'a olumsuz bir açı yapıyor. Harekete geçerken isteksizlik ve rehavete kapılma konusunda bizi uyarıyor. Agresif olsak bile mücadeleden kaçınma dürtüsü içerisinde olacağız. İkizler'in yönetici gezegeni Merkür yine İkizler'deki Venüs'e eşlik ediyor. Venüs de İkizler'de retro harekette. Neptün de Balık burcunda Venüs ve Merkür'le olumsuz bir açı içerisinde. Bu da demek oluyor ki estetik, güzellik, finans ve ilişkiler alanında bir süre daha beklemede olacağız. İlişkilerde bazı belirsizlikler, aldanmalar, kandırılmalar söz konusu olabilir. Hayaller ve gerçekler arasında kalabiliriz. İletişim problemleri yaşayabiliriz. Eski ilişkiler gündeme gelebilir. Bu süreçte adımlarımızı gerçekçi ve kendimizden emin olarak atmamız gerek.

Yeni Ay değişken bir burçta gerçekleştiği için değişken burçlar olan İkizler, Yay, Başak ve Balık ve yükseleni bu burçlar olanlar bu etkiyi daha yoğun hissedecekler.

Haberin Devamı

22 Mayıs Yeni Ayı'nın burçlara etkisi

Koç ve Yükselen Koç: Yakın çevre, kardeşler evinizde gerçekleşecek olan Yeni Ay'da, kafanızda bu kişilerle ilgili belirsiz düşünceler oluşabilir. Bu kişilerle ilişkilerinizde duygularınızı kontrol altına almanız gerek. Hassas davranarak sağlıklı karar veremeyebilirsiniz. Aynı zamanda iletişim, ticaret, sosyal medya konularını da kapsayan bu ev konularıyla ilgili aksiyon alabilirsiniz. Hayatınıza bu yolla yeni insanlar katabilir, başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Beklenmedik seyahatler de söz konusu olabilir.

Boğa ve Yükselen Boğa: Yeni Ay maddi kazançlar evinizde gerçekleşiyor. Finansal kaynaklar açısından yeni başlangıçlar yapmak arzusunda olabilirsiniz. Önünüze bazı fırsatlar ya da ekstra gelir kaynakları gelebilir. Ancak burcunuzun yönetici gezegeni Venüs gerilediği için harcadığınız paraların kontrolü konusunda dikkatli olun. Aynı zamanda Venüs-Neptün olumsuz açısıyla maddi kaynaklarınız konusunda yanlış kararlar alabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler: Yeni Ay burcunuzda gerçekleşiyor. Kendinizle ilgili birtakım değişiklikler yapmak için harekete geçmek istiyorsunuz. İç benliğinizi, fikirlerinizi sorgulayabilirsiniz. Hedeflerinizi, hayat amaçlarınızı gözden geçirebilirsiniz. İş hayatınızla ilgili sorgulamalara girebilir, yeni başlangıçlar arzusunda olabilirsiniz. Ancak bu kararları verirken beklentileri yükseltmeden, hayalle gerçeği ayırt etmeniz gerek. Venüs retro ve İkizler burcunuzda geriliyor. İkili ilişkilerle ilgili çözülemeyen problemler de gündemde olabilir.

Haberin Devamı

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Manevi ve ruhsal konulara yönelim göstereceğiniz Yeni Ay'da görünür olmak istemeyeceksiniz. İç dünyanızı yeniden yapılandırmak isteyeceğiniz bu süreçte harekete geçmek ve yeni kararlar almak için beklemeniz gerek. Kaygılarınızdan kurtularak, ruhsal anlamda büyüyebileceğinizi ve destekleneceğinizi unutmayın. İlişkiler konusunda da beklentilerinizi yüksek tutmamaya özen gösterin.

Aslan ve Yükselen Aslan: Sosyal çevre, arkadaşlıklar, hedefler evinizde gerçekleşecek olan Yeni Ay'da arkadaşlarınızdan destek alarak yeni fikirler konusunda başlangıçlar yapabilirsiniz. Ancak bu sırada bazı arkadaşlarınızdan da gelebilecek engellemeler söz konusu olabilir. Yarım kalan eğitimlerinizi de sosyal çevrenizin desteğiyle bu süreçte tamamlayabilirsiniz. Finansal konularda da gerçekçi davranmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Başak ve Yükselen Başak: Kariyer evinizde gerçekleşecek olan Yeni Ay'da bu konuda yeni kararlar alabilirsiniz. Toplum önünde daha çok görünür olmak isteyebilirsiniz. İş değişiklikleri, terfi ya da yeni kariyer planları yapabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla, ortaklarınızla ya da ikili ilişkilerinizde oluşabilecek gerginliklere dikkat etmeniz gerek. Öte yandan evinizle ilgili beklenmedik değişimler söz konusu olabilir.

Terazi ve Yükselen Terazi: Yurt dışı, eğitim, felsefe, inançlar, seyahat, hukuk, eğitim, medya evinizde gerçekleşecek olan Yeni Ay'da, bu konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Seyahat planları yapabilirsiniz. Yeni eğitimler alabilirsiniz. Yarım kalmış eğitimlerinizi tamamlamak için harekete geçebilirsiniz. Ancak bu eforu sarf ederken sağlığınıza özen göstermeye dikkat edin.

Akrep ve Yükselen Akrep: Dış kaynaklar, vergiler, ödemeler evinizde gerçekleşecek olan Yeni Ay, önünüze bu konuda fırsatlar getirebilir. Ancak sağlam adımlar atarak gelir-gider dengenize dikkat etmelisiniz. Ruhsal ve spiritüel çalışmalar için de gökyüzü sizi destekliyor. Bu konularda eğitim alabilir, bilgilerinizi başkaları ile paylaşmak için harekete geçebilirsiniz. Ancak ikili ilişkilerinizde aldanmalara karşı dikkatli olmanız gerek.

Yay ve Yükselen Yay: İkili ilişkiler, evlilikler ve ortaklıklar evinizde gerçekleşecek olan Yeni Ay, bu konuda yeni kararlar alırken dikkatli olmanızı istiyor. İlişkilerinize mesafe koyabilir, değerinizi sorgulayabilir, birtakım yanılsamalara kapılabilirsiniz. Köklü ilişkiler devam ederken emin olmadığınız bazı ilişkilerinizi ise sonlandırabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Gündelik hayat, rutin işler, sağlık konularında yeni girişimler yapabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gerek. Bedensel olarak kendinizle ilgili yeni kararlar alarak harekete geçebilirsiniz. Sağlıklı beslenme veya spor gibi atılımlarda bulunabilirsiniz. İş hayatınızdaki kişilerle ise bazı pürüzler yaşayabilirsiniz. Bu problemleri yaşarken kesin yargılara varmamanız gerekiyor.

Kova ve Yükselen Kova: Aşk, çocuklar, hobiler evinizde gerçekleşecek olan Yeni Ay, bu konularda aktif bir süreçte olacağınızın sinyallerini veriyor. Bu konularda yeni aşk fırsatları, çocuk sahibi olmak isteyenler için çocuk sahibi olma fırsatı ya da hobileri kazanca dönüştürme gibi fırsatlar söz konusu. Ancak gelir-gider dengenize dikkat etmeniz gerek. İlişkiniz, çocuklarınız ya da hobilerinizi kazanca dönüştürmek adına zorlayıcı harcamalar içerisinde bulunabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık: Aile, yuva evinizde gerçekleşecek olan Yeni Ay, bu konularda sizi mercek altına alıyor. Önümüzdeki 15 gün boyunca aranızda problem olan aile büyüklerinizle bir araya gelebilirsiniz. Hane içerisindeki durumunuzu sorgulayabilir. Bununla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Evinizle ilgili değişikler yapmak ya da hane değişikliği için harekete geçebilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder