MENÜ

22. için devam şimdi...

Abone Ol Google News

Sahadaki hal ve gidişe bakan, ‘korku dağları bekler oyunu mu, nedir bu?’ Derdi! Akhisarspor itinayla defo yakalama peşinde. Sakin, akıllı, arkada set oluşturup bekliyor, Lopez sıyırana kadar da, işler yolunda gidiyor! Ya Galatasaray, bir tuhaf! Muslera ile Diagne’nin arasının bu denli açık olduğuna hiç şahit olmamıştım! Belhanda ve Selçuk’un eveleyip geveledikleri yerde, Lines solda iyi işler üretti fakat diğer arkadaşları aynı hasleti örneklemedi. 56’da korkulan yaşandı. Güray geldi, Manu’ya asisti ve Yeşil- Siyahlılar 1-0 önde yine. Diagne evlere şenlik bu gece de! Olacak işleri beceremedi, Lines’le kazanılan penaltıyı da, değerlendiremedi. Fatih’in kurtarışı da, tebrik edilmeli. Lopes de tebrik(!) edilmeli. Gecenin ve ekibinin emeği içine, ancak bu kadar edebilirdi! Penaltıyı bu kez Sinan attı ve 1-1 beraberlik geldi. 88’de Feghouli 2-1’i sağladı ve ardından Diagne 90+da 3-1 yaptı. Dün gece ilk Kupa geldi. Süper Lig Kupası’na devam şimdi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Fenerbahçe, Beşiktaş, Başakşehir ve Rizespor kulüp başkanları acaba bu müsabaka sonrası da, fikir ve görüşlerini açıklayacak mı? Bekliyorum!

Haberin Devamı

Maçın starı

Lopes... Hem penaltıya neden ol, hem de arkadaşlarını şahlandır(!) ve takımını külliyen batır... Sadece star değil Halley ... Halley’dir bu star!

Maçın olayı

Dengeli ve doğru Akhisar oyununu, kişisel hatasıyla zıvanadan çıkaran Lopes dengesizliğiyle Diagne’yi kurtaran, renklerini tamamen batıran adam olmuştur.

Kısa mesaj

Değerli kulüp başkanları; kişisel bilgisizlik ve defolarınız ayıplarını sadece hakemlere yüklemekten vazgeçiniz ve lütfen aynaya bakınız.

YORUM YAZ