Büyük Torbalı

215 bin TL’lik vurgun!

Son ayların en büyük vurgununda adres yine değişmedi. Ayrancılar’da cereyan eden ve Torbalı’da sonuçlanan akıl almaz hırsızlık, Yazıbaşı’ya sıçradı. 11 kilometrelik kovalamacada önce silahlar konuştu sonra gökyüzüne paralar savuştu. 215 bin TL’yi kapan hırsızlar, araçlarını ormanlık alana terk ederek, kayıplara karıştı.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
215 bin TL’lik vurgun!
229 Görüntüleme
06 Aralık 2018 - 11:14
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Torbalı, dün akıl almaz bir olaya daha ev sahipliği yaptı. Ayrancılar’da cereyan eden Torbalı’da sonuçlanan ve Yazıbaşı’ya sıçrayan hırsızlığın sonrasında yaşananlar, film sahnelerini aratmadı. Alınan bilgiye göre, iş adamı S. G., yakın arkadaşı M. S. B.’yi de yanına alarak, 35 U 0166 plakalı aracıyla Ayrancılar’a geldi. Torpidosunda 200 bin TL bulunan aracını İzmir Aydın Caddesi üzerine park eden S. G., cebinden çıkardığı 45 bin TL’lik çeki bozdurmak için bir bankaya girdi. Çekini bozdurmasıyla birlikte arkadaşı M. S. B. ile birlikte yeniden araca yönlenen S. G., Torbalı’nın yolunu tuttu. Metropolis Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren bir kafeteryaya oturan S. G. ve M. S. B.’nin aynı güzergah üzerine park ettiği 35 U 0166 plakalı aracına yanaşan şüpheliler, yanlarında getirdiği bir metal vasıtasıyla aracın sağ ön camını kırdı. Bozdurulan çekin tutarıyla birlikte torpidoda bulunan toplamda 245 bin TL’yi kapan şüpheliler, kendilerini bekleyen önü 34 LP 798, arkası da 34 JT 2526 plakalı araca binerek, uzaklaşmaya başladı. Bu sırada hırsızlık şüphelilerini fark eden S.G. ve M. S. B.,kaçan aracı arkadan takip etmeye başladı. D-550 İzmir Aydın Karayolu üzerinde başlayan sıkı takip, Yazıbaşı’ya sıçradı.

PARAYI HAVAYA SAÇTILAR

Yazıbaşı meydanında silahına davranan S. G. ve M. S. B., şüphelileri yakalamak için kaçan aracın lastiklerine onlarca kez ateş etmeye başladı. İşlek caddede yaşanan kan donduran olay, büyük korku ve paniğe neden olurken, kaçan araçta bulunan şüpheliler, torpidodan çaldıkları 245 bin TL’nin 30 bin TL kadarını camdan savuşturmaya başladı. Nefes kesen takip sonucunda Yazıbaşı’da kaçan aracın izini kaybeden S. G. ve M. S. B., hırsızlık olayını Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bildirdi. Kısa bir süre sonra bölgeye yönlendirilen asayiş büro ekipleri, önü 34 LP 798, arkası da 34 JT 2526 plakalı aracın izine ormanlık alanda rastladı. Terk edilmiş vaziyette bulunan araçta teknik inceleme gerçekleştiren asayiş büro ekipleri, kovalamaca esnasında silah ve pompalı tüfek kullanıldığını tespit etti.  Sabah saatlerinde S. G. ve M. S. B.’nin evine operasyon düzenleyen polis, 2 ayrı adreste yaptığı aramada 1 adet pompalı tüfek, 1 adet 9 mm ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 46 mermi ele geçirdi. Gözaltına alınan S. G. ve M. S. B. hakkında işlem yapan polis, 215 bin TL ile kayıplara karışan şüphelilerin, Ayrancılar’da meydana gelen noter ve banka önlerinde yaşanan hırsızlık olaylarıyla da doğrudan ilgisi olabilecekleri üzerinde duruyor. Polis, olayla ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web