21 yaşındaki genç motosiklet üzerinde infaz edildi, yakınları kriz geçirdi - Son Dakika
3.Sayfa

21 yaşındaki genç motosiklet üzerinde infaz edildi, yakınları kriz geçirdi

Samsun'da 21 yaşındaki genç motosiklet ile seyir halindeyken kendisini takip eden otomobilden pompalı tüfekle açılan ateş sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Durumu haber alan Furkan Demircan'ın yakınlarının feryatları yürek dağladı.

29.05.2020 19:17  Güncelleme: 20:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un İlkadım ilçesinde 21 yaşındaki Furkan Demircan, motosiklet ile seyir halindeyken öldürüldü.

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Liman Mahallesi Nebiler Caddesi üzerinde saat 17.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 21 yaşındaki Furkan Demircan 55 LJ 922 plakalı motosiklet ile seyir halindeyken kendisini takip eden otomobilden pompalı tüfekle açılan ateş sonucu vuruldu.

GENÇ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Ağır yaralanan genç karşıdan gelen çöp kamyonunun önüne düştü. Silahlı saldırganlar otomobille kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 112 Acil Servis ekipleri yaptıkları kontrolde Furkan Demircan'ın tüfekle vurularak öldüğünü tespit etti.

YAKINLARININ FERYADI YÜREK DAĞLADI

Durumu haber alan Furkan Demircan'ın yakınları olay yerine geldi. Öldürülen gencin yakınlarının feryatları yürekleri dağladı. Polis gencin yakınlarını güçlüklü zabdetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

21 yaşındaki genç, motosiklet üzerinde öldürüldü, yakınlarının feryadı yürek dağladı
21 yaşındaki genç, motosiklet üzerinde öldürüldü, yakınlarının feryadı yürek dağladı
21 yaşındaki genç, motosiklet üzerinde öldürüldü, yakınlarının feryadı yürek dağladı
21 yaşındaki genç, motosiklet üzerinde öldürüldü, yakınlarının feryadı yürek dağladı
21 yaşındaki genç, motosiklet üzerinde öldürüldü, yakınlarının feryadı yürek dağladı
21 yaşındaki genç motosiklet üzerinde infaz edildi, yakınları kriz geçirdi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 21 yaşındaki genç motosiklet üzerinde infaz edildi, yakınları kriz geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (81)

  • Vatandas: Boyle sacmalikmi olur varsa derdin delikanli gibi vurusursun bunlar etekgiymis oglanlar sirtindan vurmak nedir 42 4 Yanıtla
  • Kadir: Ben anlam veremiyorum bugün kim İnternete girerse girsin çok çabuk internetten pompalı veya av tüfeği siparişi verebiliyor herkes rahatlıkla erişebiliyor Allah'tan Amerika gibi değiliz oralarda silahlar marketten ekmek almak gibi bunların denetimi artması lazım. 38 1 Yanıtla
  • Otoparkci: Birsey vardır yoksa kimse kimseye ilismez 7 31 Yanıtla
  • irfan04: kimse suçsuz yere kimseyi vurmaz .. 2 32 Yanıtla Ali: Peki abd de polisin öldürdüğü siyahi vatandaşa da suçun vardı ölmek gerekiyordu mu diyeceksin????? 11 2 Zihniyete bak: Allahın verdiği canı ALLAH ALIR 4 0 Muharrem kılıç: Sende ki bu kafa ancak insan olmayan varlıklarda olur senin yaşın kaç bilmiyorum ama hatasız günahsız insan mı var zamanın katledilen peygamberlerin suçu neydi her öldürülen in öldürülecek kadar suçumu vardır 1 1 Fehmi: Şom ağızlı kapat çeneni 2 0 İrfan mısın nesin: O cinayetleri işleyenler haklı öyle mi demek istiyorsun sen. Dilerim bir gün ailenden birine zarar gelmez. o vakit de katili savunabilecek mısın. Bu söylediklerin acılı aileye saygısızlık. Gencecik evlatlarını kaybetmişler ayıp söylediğin. 2 0 Ali ye cevap: Siyahi şahıs Suriyeli göçmendi.17 yaşındaydı sokağa çıkma yasağı vardı. Dur ihtarına uymadı poliste oruçluydu yanlışlıkla üstüne düştü öldü.trump ta ölen siyahi mültecinin tüm ailesini ABD vatandaşı yaptı polis aklandı ve bu işte diğer tüm malum işler gibi tatlıya bağlandı. Anladın mı bilocan anlamadıysan enişteni çağır ona anlatayım 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Tokat'ta meydana gelen depremlerin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı
    06:49 Tokat'ta meydana gelen depremlerin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı

    Tokat'ta önceki gün meydana gelen 5,6'lık depremin ardından gün ağarınca hasarın boyutu netlik kazandı. Dron ile havadan görüntülenen merkez üssünde hasarın boyutu gözler önüne serildi. Depremin etkisiyle oluşan hasarın tam boyutu ve zarar görenlerin durumuyla ilgili detaylı bilgilendirme yetkililer tarafından gün içerisinde yapılması bekleniyor.

  • İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı
    06:09 İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı

    İstanbul Şişli'de bulunan Zorlu Holding binasına kişi veya kişiler tarafından silahla ateş açıldı. Kurşunlar binanın camlarına isabet ederken içeride kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişileri arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı
    06:06 İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, bitişikteki binaya da sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü ancak tekstil atölyesi kullanılamaz hale geldi ve binada hasar oluştu. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemedi ve soruşturma başlatıldı.

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.


Advertisement