WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

21 MART ORMANCILIK GÜNÜ VE ORMAN HAFTASI

Bu haber 21 Mart 2019 - 12:00 'de eklendi ve 7.581 kez görüntülendi.

KARABÜK KENT MEYDANINDA 21 MART ORMANCILIK GÜNÜ VE ORMAN HAFTASI KUTLANDI.

Atatürk anıtında düzenlenen törende çelenk sunumu yapıldı. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Yapılan törende Orman İşletme Müdürü Rıfat Ataş konuşma yaptı.

İşletme Müdürü Ataş ;‘’Karabük Orman İşletme Müdürlüğü olarak yüzde 71 ormanlarla kaplı Karabük ilimizde ormanların korunmasında ve işletilmesinde farkındalığı arttırmak amacıyla, çeşitli alışkanlıkların küçük yaştan edinildiği bilinciyle öğrencilerimize ormanların korunmasında, piknik sonrası çöplerin toplanmasında, bir duman görüldüğünde 177 orman yangını ihbar hattının aranması gibi çabaların önemli olduğu anlatılarak bilinçlenmeleri sağlanacaktır.

Dünyanın en önemli yenilenebilir doğal kaynaklarından bir olan ormanlarımızın korunmasında her vatandaşımızın bilinçli hareket etmesi gerekmektedir.’’ Dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.