2020 ‘nin İlk Toplantısı…

2020 ‘nin İlk Toplantısı…

Geyve Belediye Meclisi, 2020 yılının ilk toplantısını Neşet Çakır Başkanlığında yaptı. Başkan Çakır kısa konuşmasında, Meclis Üyelerinin yeni yılını kutladı ve başarılı bir yıl diledi.

Gündeme geçildi;

* Meclis Üyelerine mal beyan belgeleri dağıtıldı ve Ocak 2020 sonuna kadar teslim etmeleri istendi.

* Belediye Meclisi, 2020 yılında tatil yapılmamasına ve meclis toplantıların her ayın ilk eylemli gün saat 14.00 te yapılmasına oy birliği ile karar verdi.

* Meclis Üyeleri arasından Denetleme Komisyonu seçimi gizli oyla yapıldı. Oylama sonunda; Metin Atalay (AK Parti), Özkan Dursun (AK Parti), Kazım Mercan ( İYİ Parti) seçildi.

* Sözleşmeli Personel çalıştırılması konusunda, aynı kadroların devam etmesine ve devletin belirttiği oranlarda zam yapılmasına Oy Çokluğu ile karar verildi.

* Sokak İsimlerinin değiştirilmesi ile ilgili komisyon raporunda belirtilen; Kenen Evren caddesi adının Reşit Aydın sokağı olmasına, Barbaros Caddesinin devam bölümünün adının Barbaros Hayrettin Paşa olmasına Oy Birliği ile karar verildi.

* Kamu yatırımları ile ilgili, Safibey 103 ada 1 parsel ile ilgili kamu yatırımı kararı alınması gerekiyor. Mera komisyonuna gönderilmesine Oy Çokluğu ile karar verildi.

Namık Cihan. Geyvemedya.com

Yayınlama: 04.01.2020
2.546
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.