Büyük Torbalı

2019 yılında bitirilmesi bekleniyor

10 personel ve 5 araç kapasiteli olarak tasarlanan Çaybaşı İtfaiye Hizmet Binası yükseliyor. Yüklenici firma tarafından yapım çalışmaları aralıksız devam eden İtfaiye Binası’nın 2019 yılı içerisinde tamamlanması bekleniyor

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
2019 yılında bitirilmesi bekleniyor
212 Görüntüleme
12 Şubat 2019 - 10:11
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

UZUN yıllardır şehir merkezinde faaliyet gösteren ve zamanla artan personel ve araçlarla yetersiz bir hale gelen mevcut İtfaiye Binası’na takviye geliyor. İzmir genelinde yapılacak olan 5 hizmet binasından biri olan ve ihalesi tamamlanan proje yüklenici firmaya yapım için teslim edildi. Yeni itfaiye binası Çaybaşı Mahallesi’ne 140 metrekare inşaat alanına zemin üstü tek katlı, 10 personel ve 5 itfaiye aracı olarak tasarlandı. Yeni tesislerin içerisinde idari birimler, yatakhaneler, yemekhane, soyunma odaları ve personele hizmet eden açık alanlar ile açık ve kapalı spor salonları da yer alıyor. Tüm itfaiye binalarının cephe kaplamasında ise “İtfaiyecilerin rengi” olan  kırmızı kullanılacak.

2019 YILINDA BİTİRİLMESİ BEKLENİYOR

Torbalı’da yetersiz kalan ve sık sık gündeme gelen İtfaiye Binası için düğmeye basan İzmir Büyükşehir Belediyesi yaşanan sorunu çözüyor. Şuan yapım aşamasında olan Torbalı Çaybaşı İtfaiye Hizmet Binası’nın 2019 yılı içerisinde tamamlanarak teslim edilmesi hedefleniyor. İzmir Aydın Karayolu üzerinde TUKAŞ Fabrikası’nın hemen yanına inşa edilen ve şuanda yapımı hızla devam eden itfaiye binasının tamamlanmasıyla Torbalı’daki yangınlara ve kaza ve kurtarma gibi olaylara daha çabuk müdahale edilecek. Yeni bina özellikle Subaşı, Atalan gibi uzak mahallelerde müdahaleleri hızlandıracak.

AYRANCILAR’A DA YAPILACAK

Torbalı’daki resmi kurumlar ilçenin gelişim hızına ayak uydurmak için son yıllarda bir takım arayışlar içerisine girdi. Birçok kurum daha büyük hizmet binalarına geçiş yaparken ilçede son olarak İtfaiye için takviye binası yapılıyor. Çaybaşı’ya yapılan yeni binada 10 personel ve 5 itfaiye aracı bulunacak. Çaybaşı’nın yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediyesi Ayrancılar Mahallesi’ne de hizmet binası yapmayı hedefliyor. Ancak yasal prosedürlerin uzamasından dolayı şuanda proje aşamasında olan çalışmalarla ilgili kısa sürede Ayrancılar Mahallesi sakinlerini sevindirecek açıklamaların yapılması bekleniyor.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web