Haberler

2018 Yılında Ortadan Kaybolan Anne ve 6 Yaşındaki Kızının Katili Rum Subay Çıktı

Güncelleme:

Güney Kıbrıs'ta 2018 yılında ortadan kaybolan Filipinli Marry Rose ve 6 yaşındaki kızının katili, Rum Milli Muhafız Ordusu'nda görevli bir teğmen çıktı. Teğmenin öldürdüğü anne ile kızını maden ocağına gömdü.

Güney Kıbrıs'ta ortadan kaybolan Filipinli 35 yaşındaki Marry Rose ve 6 yaşındaki kızının katili, Rum Milli Muhafız Ordusu'nda (RMMO) görevli 38 yaşındaki bir Teğmen çıktı.

RUM POLİSİ, YETERLİ DELİL OLMADIĞI İÇİN TEĞMENİ SERBEST BIRAKMIŞTI

RMMO Subayı'nın evinde temizlikçi olarak çalışan Filipinli uyruklu Marry Rose isimli kadın ve 6 yaşındaki kızı Mayıs 2018'de ortadan kaybolmuştu. Anne ve kızın kaybolmasının ardından tanıdıkları polise haber vermişti.

Rum polisi de, olayla ilgili çalışma başlatmış; gözaltına alınan RMMO Subayı ilk ifadesinde Filipinli ailenin ülkesine geri döndüğünü söylemiş; yapılan araştırmalarda, Rose ve 6 yaşındaki kızının Ada'dan çıkış yapmadığı belirlenmişti. Gelişme sonrası Rum polisi de, yeterli delil bulamadığı için RMMO Subayı'nı serbest bırakmıştı.

ANNE VE KIZINI MADEN OCAĞINA GÖMDÜ

Olayın seyri; 15 Nisan pazartesi günü Mitsero köyünde bulunan eski taş ocağında 15.00 sularında bölgeyi gezen iki turist tarafından, çürümüş bir kadın cesedinin bulunmasıyla değişti.

Rum polisinin yaptığı incelemede kadının Marry Rose olduğu belirlendi. Bunun üzerine RMMO Subayı yeniden gözaltına alındı.

ŞAHİT OLDU DİYE 6 YAŞINDAKİ KIZI DA ÖLDÜRDÜ

RMMO Subayı, sorgusu sırasında kadını ve çocuğunu öldürdüğünü itiraf etti. Eşinden ayrı yaşayan RMMO Subayı, 4 Mayıs 2018'de önce kadını öldürdüğünü, sonrasında ise olayı gören 6 yaşındaki kızını öldürdüğünü söyledi.

Rum polisi de bugün sabah, çocuğun cesedini bulmak için maden ocağında çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Güney Kıbrıs Haberler

500

Yorumlar (27)

militarist güçler heryerde aynı pislik!:

bu öldürme eğitimi almış şerefsizin cezası mislimi oluyor acaba? zimmetli tüfeği kıçında parçalanıncaya kadar muamele edilmedir. çocuktan ne istedin köpek!

44
1
yanıtYanıtla
dr mengene:

yuva çocuklarının alayı militarizme yatkın ve sevdalıdır, piç oldukları için diğer insanlara karşı zaten doğal düşmanlıkları vardır ;bunlardan iyi bekçi köpeği ve şekildeki gibi olur başka işte kullanmaya elverişli değildir zaten lanetlemiş olarak doğmuşlardır;yetki verirken dikkatli olmak lazım!

yanıt0
yanıt0
melıs:

pıslık herıf

37
1
yanıtYanıtla
İnsan:

Madem burayı yoruma açtınız bnde burdan yazıyım sayın kemal kılıçtaroğluna yapılan saldırıyı. Lanetliyorum. Şiddet ve kutuplaştırma dilinin. Sebep olduğu aşikardır Bu saldırı. Bu ülkenin halkına demokrasisine hukuğuna adaletine yapılmıştır. Bu güzelim ülke insanını ayrıştıranlar utansın.

24
9
yanıtYanıtla
Insan:

Bende kınıyorum fakat bir siyasi öldürülen teröriste öldürülmesin ler derse tepki şehit cenazesinde olur herkes örnek almalı

yanıt0
yanıt0
Dixi:

Allah belani versin adi rum

22
1
yanıtYanıtla
Mehmet Kurt:

Avrupa birligi hiristiyan birligi, turk dusmani birligi uyanin artik insallah girmeyiz AB birligine ruslarla muttefik olmaliyiz AB ve ABD degil!

9
10
yanıtYanıtla
Metin:

Ruslar müslüman ? Rusya’da bizim Osmanlı bayrağını ayağı ile çiğneyen heykel var ama şu konuda haklısın içlerinde bir onlar biraz iyi

yanıt6
yanıt2
mal ulan bunlar akılda kalmamış!:

kel beşirden farklı olmayacaksınız element uydurmaya devam edin ;son gülen iyi güler!

yanıt0
yanıt0
Fener şampiyon:

Allah belanı versin

17
0
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title