Haberler

Evlerden 200 Bin TL'lik Vurgun Yapan Hırsız, Rezidansta Alem Yaparken Yakalandı

Güncelleme:

Kocaeli'nde girdikleri evlerden toplam 200 bin TL değerinde eşya çalan çetenin üyelerinden biri lüks bir rezidansta alem yaparken yakalandı.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde girdikleri evlerden toplam 200 bin TL değerinde otomobil, ziynet eşyası ve para çalan çetenin üyelerinden biri İstanbul'da bulunan lüks bir rezidansta alem yaparken yakalandı.

Olay, 27 Mart tarihinde Kocaeli'nin İzmit ilçesi Kocatepe Mahallesi'nde meydana geldi. Gece saatlerinde bir otomobil ile mahalleye gelen 4 kişi, girdikleri 3 evden toplam 200 bin TL değerinde ziynet eşyası para ve 1 adet otomobil çalarak kayıplara karıştı. Vatandaşlardan art arda gelen ihbarlar üzerine olay yerine giden Kocaeli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı.

DAHA ÖNCE YAKALANAN 4 KİŞİ TUTUKLANDI

Ekiplerce yapılan teknik ve fiziki incelemeler neticesinde evleri soyan hırsızların M.H.K., F.Y., A.C. ve C.G.olduğu ve şahısların hırsızlık için İstanbul'dan Kocaeli'ye geldikleri tespit edildi. Şahısların yakalanmasına yönelik çalışma başlatan ekipler tarafından 30 Nisan tarihinde yapılan operasyonda M.H.K. ve F.Y. yakalanarak gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlükleri işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesine sevk edilen şahısların tutuklanarak cezaevine gönderilmesine karar verildi. Ekipler tarafından diğer 2 şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürerken A.C. isimli şahıs işlediği farklı bir suçtan dolayı Bursa'da gözaltına alınarak tutuklandı.

Evlerden 200 Bin TL'lik Vurgun Yapan Hırsız, Rezidansta Alem Yaparken Yakalandı

LÜKS REZİDANSTA ALEM YAPARKEN YAKALANDI

Ekiplerce sürdürülen incelemelerde C.G. isimli zanlının İstanbul'un Maltepe ilçesinde bulunan bir rezidansta alem yaptığı belirlendi. Harekete geçen ekipler tarafından belirlenen adrese operasyon düzenlendi. Gerçekleştirilen operasyonda C.G. yakalanarak gözaltına alındı. Kocaeli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen C.G. işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesine sevk edildi.

HIRSIZLIK ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Öte yandan şahısların bir eve girmeleri ve park halindeki otomobili çalma anları güvenlik kamerasına yansıdı. Saniye saniye kaydedilen olayda şahısların bir binanın önüne gelerek eve girdikleri ve bir süre sonra çıkıp koşarak uzaklaştıkları görülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (11)

Dürbünlü:

onyedi yılın ürünleri bunlar.

4
1
yanıtYanıtla
GIYASETTİN KURNAZBAKARR:

17 SENE ÖNCE TERMAL KAMERALAR CEP TELEFONLARI İLETİŞİM MEDYA YOKTU. SUÇLULAR GÖRÜNMÜYOR BULNAMIYORDU BAK ŞİMDİ HER ŞEY VAR TEKNOILOJİ SAYESİNDE ANINDA HABERİN OLUYOR SUÇLULLAR BULUNUYOR DEĞİLMİ NANKÖR BİRAZ KIYMET BİL YAPILANLARI GÖR NANKÖR. .

yanıt0
yanıt0
fed:

cezaevinde ayda 3 milyar yese geriye kalan 182 milyar 6 ay sonra cikiyo zaten

4
0
yanıtYanıtla
Çok doğrusunuz siz:

Haklısınız 17 yılın ürünü siz dönünde 100 yılda ne ürünler verdiniz ona bakın...

0
3
yanıtYanıtla
Brütüs:

Tröl dürbünlü devrede. Ciddiye almayın

2
0
yanıtYanıtla
burdur kecizortlatmasi rekoru:

buyuk cekmece besevler bastan asagiya dogru adamlarin nerdeyse girmedigi yerkalmadigibi akrabalarimiz bukadar evimize giremiyor bimuhtar var diyozki lagardas gel imzatopliyalim karakolisteyelim abooogggg dayak yemedigimizkaldi teske vermeseydik ona oy yuh.olsun suratina

2
0
yanıtYanıtla
ANKARAGÜÇLÜ:

ÜLKEMİZE, TARİHİMİZE, EDEBİYATIMIZA YENİ BİR SLOGAN, YENİ BİR MODA GİRDİ, 17 YIL HER NE DEMEKSE, BİLEN BİLMEYEN 17 YIL İLE YAZMAYA BAŞLIYOR, 17 YIL YAZANLARIN HEPİSİNİNDE DURUMLARI İYİDİR SANIRIM

1
0
yanıtYanıtla
mahmut:

Adalet sistemi bunları yine bırakacak ve bu kansızlar mesleklerine devam edecek. Ta ki biri çıkıp infaz edene kadar.

1
0
yanıtYanıtla
Mülteci:

Çok Dogru.

1
0
yanıtYanıtla
babooo:

helal olsun

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title