Haberler

20 yaşındaki Aleyna Tilki, ilk kez sigara içerken görüntülendi

Güncelleme:

Emirgan'daki bir mekanda görüntülenen 20 yaşındaki Aleyna Tilki, yemekten sonra art arda sigara içti. Tilki'nin o halleri ise ilk kez kameralara yansıdı.

Aleyna Tilki, geçtiğimiz gün Emirgan'da tek başına bir mekandan çıkarken basın mensuplarıyla sohbet etti. Yemek yeme zevkinden bahseden şarkıcı, "Genelde avokadolu tost yiyorum, bazen de kendimi şımartmak için tatlı yiyorum. İyi ki beni yemek yerken çekmediniz, kendimden geçiyorum" dedi.

PEŞ PEŞE SİGARA İÇTİ

Habertürk'te yer alan habere göre: Genç şarkıcı yemek sonrası art arda sigara içerken görüntülendi. İlk kez sigara içerken görüntülenen şarkıcı, soruları geçiştirdi.

20 yaşındaki Aleyna Tilki, ilk kez sigara içerken görüntülendi

İŞLERİNİ BİLGİSAYAR ÜZERİNDEN BAĞLANARAK YAPIYOR

İş için Londra'ya gidecek olan ve pandemiden dolayı uçuşların yasaklandığını belirten Aleyna Tilki, "Londra'da 2. dalga başlamış, o yüzden iptal oldu. Biz de öyle bir sistem kurduk ki, birbirimize bilgisayardan bağlanıyor ve çalışmalarımızı öyle yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

20 yaşındaki Aleyna Tilki, ilk kez sigara içerken görüntülendi

"1300 TL'LİK ÇORABIN KUMAŞI İYİYSE ALIRIM"

Sık sık yırtık çoraplarıyla gündeme gelen Aleyna Tilki, geçtiğimiz gün de Bebek'te görüntülenmişti. Dünyaca ünlü bir markanın yırtık görünümlü çorapları 1300 TL'ye satışa çıkarması hatırlatılan genç popçu, "Benim çoraplarımın hepsi yırtık, düz çorabım yok. Her giydiğimde yırtılıyorlar. Ben yine de giyiyorum. 1300 TL'lik çorabın kumaşı iyiyse öder ve alırım" açıklamasını yapmıştı.

20 yaşındaki Aleyna Tilki, ilk kez sigara içerken görüntülendi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aleyna Tilki Emirgan Genç Haberler

500

Yorumlar (77)

TArafsız:

Şimdi bu kızın sigara içtiğini açıkça haber yapıp bu kıza özenen çocuklar sigara ictiğinde aleyna mı suçlu olacak yoksa bu haberi yapanlar mı? Ben daha önce sigara içtiğini bilmiyordum bu haberden öğrendim mesela.

27
2
yanıtYanıtla
FANİ:

20 yaşinda gencecik bir kızın şu hallerine bak.Allah ıslah etsin.

17
11
yanıtYanıtla
ANGEL:

Keşke tek kötü alışkanlığı sigara olsa. . .

18
5
yanıtYanıtla
ADA:

Bu kızın anası babası yok galiba

17
5
yanıtYanıtla
Türk Bey:

Böyle haberleri tasvip etmemekle beraber güzel bir kamu spotu olmuş : Sigara içerseniz Aleyna Tilki gibi olursunuz.

17
3
yanıtYanıtla
BÜYÜK RESİM:

TAMAMEN HAKLISINIZ ANCAK YENİ NESİL ZATEN BUNU İSTİYOR VE MAALESEF ÖZENENLER ÇOK OLACAKTIR.

yanıt3
yanıt1
WOMAN:

Yani çok erken yaşta ünlü oldu çok eleştiri aldı. . Bence bu kızcağızın psikolojisi de iyi değil. Kötü de yönlendirildi. Sigaradan başka zararlı alışkanlıkları yoktur inşallah. . Sesi güzel gelceği iyi olacak ama işine odaklanırsa

12
6
yanıtYanıtla
DR SALLASO:

Bi senin bide onun geleceği aynen evliya türbesi gibi ışıl ışıl olacak.falcımısın nesin.sen üzülme bir ayağı ingilterede bir ayağı ABD de. Öyle bir odaklanmışki, ahireti sorsan nerede acaba diyecek.

yanıt1
yanıt1
gavur ya:

özenti avrupaya özenmiş bomboş birisi

12
5
yanıtYanıtla
Domuz avcisi:

Bunuda ögrendik cok sükür, yoksa yemekten kesilmistim

12
4
yanıtYanıtla
Tüm 77 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title