Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

2 soru 2 cevap

1-Haziranda ne olur?
Dünyanın tüm kulüpleri önce sağlık sonra maddi endişelerle önlerini görmeye çalışıyorlar. Büyük kulüplerde alacaklarından vazgeçen, kulüplerine destek olan oyuncular var. Ama en büyük problem, futbolcuların bu kadar çabuk dolaşan bir virüs ortadayken sahaya nasıl çıkacakları. TFF, ilk takvim olarak haziran ortasını belirledi.
Ama bugün antrenman bile yapılmıyor.
Hatta çoğunluğu yabancı olan, oyuncuları şehirde tutamayan kulüplerimiz var. Kalan 8 maç eğer oynanırsa burada aidiyet duygusu en yüksek olan oyuncular olacak.

2-F.Bahçe için durum ne?
Fenerbahçe'nin gözü UEFA'nın üstünde. Çünkü FFP nedeniyle iki sezondur transferde elleri kolları bağlıydı.
Maddi imkân yaratsalar bile bunu oyuncu almak için kullanamıyorlardı.
Eğer kısıtlamalarda sınırlamalar kalkarsa Fenerbahçe en azından yeni sezon için yöneticilerin yapacağı katkıyla atak yapabilir. Ama haziran için problemlerini çözmüş değil, teknik direktörü yok, kısa dönemde hazırlanmak için usta bir kondisyonere ihtiyacı var. Saha içi problemlerini de çözemediğinden son 8 maçta öne çıkmasının tek şartı fizik olarak rakiplerinden daha iyi olmak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA