MENÜ

2 penaltı ve kırmızı kart doğru

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Oyunun 34. dakikasında Balıkesirli Aykut’un sağ eliyle topa temas etmesi, penaltıya sebebiyet veriyor. 83’te de Gökhan Töre’nin rakibine yaptığı müdahale sonrasında beyaz noktanın gösterilmesi ise doğru... Franco’nun pozisyonundaki kırmızı kart kararı da yerinde...

Maçın içerisinde kritik pozisyonlar yaşandı. 34. dakikada Beşiktaş’ın kazandığı penaltıda Aykut, sağ elini havaya kaldırıp açı genişletiyor. Penaltı kararı doğru. 83. dakikada Gökhan Töre, rakibi topu kurtarıp önüne aldığında kontrolsüz biçimde rakibinin ayağına temasta bulunuyor. Kabul edelim ki hareketin şiddeti hafif gibi görülse bile pozisyonda Gökhan’ın top arkasında, Gökhan’ın cephesi rakibine doğru ve temas var. Bu pozisyonda da hakemin penaltı kararı doğru. Yine 90+2’de Franco, arkasından gelen Sercan’ın hızına cevap veremeyince tutup yere indirdi.

Bariz gol şansıydı...

Pozisyon bariz gol şansını direkt engellediği için kırmızı kart kararı da yerinde oldu. Sonuç olarak Halis Özkahya’nın iki penaltı ve kırmızı kart kararları son derece olumluydu.

YORUM YAZ